GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA BAŞKAN ÇİMEN SEÇİLDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA BAŞKAN ÇİMEN SEÇİLDİ

Giriş Tarihi: 23 Ocak 2018 - 21:59

Son Güncelleme: 23 Ocak 2018 - 22:00

Gümüşhane Üniversitesi kurulmadan önce Gümüşhane Üniversitesi’nin kuruluş aşamalarında büyük katkısı olan, Üniversite kampüs yerinin satın alınması ve planlanmasında büyük gayretleri olan Gümüşhane Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği olağan seçimli kongresini yaptı.

Kongrede üyelerin oy birliği ile Belediye Başkanı Ercan Çimen derneğin yeni başkanı seçilirken, dernek yönetim kurulu üyeliklerine ise; İsmail Akçay, Turan Tuğlu, Süleyman Köprülü, Muzaffer Altıparmak, Çetin Işık, Yusuf Sadık seçildiler.

Dernek denetleme kurulu üyeliklerine ise Hasan Pir, Yusuf Erdem ve İsmet Çekmek seçildi.

Seçimden sonra bir konuşma yapan Dernek Başkanı Ercan Çimen şunları söyledi: “Rahmetli Babam Necati Çimen’in de kurucuları arasında bulunduğu Gümüşhane Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Gümüşhane Üniversitesi’nin kuruluşunun temellerini atan bir dernektir. Gümüşhane için çok hayırlı bir hizmet yaparak kurulduğu iki binli yılların başında Üniversitenin alt yapısını, kampüs alanını hazırlamış ve daha o yıllarda iş makinalarıyla gerekli alt yapı tanzimlerini yapmıştır. İnşallah bundan sonra da Üniversitemizin daha ileri bir noktaya ulaşması için daha güzel çalışmalar planlayıp, üniversitenizle koordine içinde çalışacağız. Derneğin bundan önceki başkan ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum.” Dedi.

image_print

HABERLER