Gümüşhane Üniversitesi’nde Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Üniversitesi’nde Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı

Giriş Tarihi: 15 Eylül 2023 - 9:36

Son Güncelleme: 15 Eylül 2023 - 9:36

Sivil vatandaşlara da hizmet verecek olan Gümüşhane Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Araştırma Merkezi (GÜ-PDAM) faaliyetlerine başladı.

Gümüşhane Üniversitesi bünyesinde kurulan ve vatandaşlara da hizmet verecek olan Gümüşhane Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Araştırma Merkezi (GÜ-PDAM) faaliyetlerine başladı.

Çocuk, ergen ve yetişkin danışanlar için psikolojik danışmanlık hizmeti vermek için üniversite bünyesinde açılan GÜ-PDAM, bireysel, grup, aile, çift ve çocuk terapilerini 1 Profesör, 2 Doktora Öğretim Üyesi, 1 Araştırma Görevlisi, 1 Öğretim Görevlisinin yer alacağı uzman kadro tarafından gerçekleştirecek.

Toplumun psikolojik ihtiyaçlarına daha fazla katkı sağlamak amacıyla üniversite bünyesinde açılan “Gümüşhane Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Araştırma Merkezi / GÜ-PDAM” hakkında açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Sağlık, mutluluk, huzur ve başarı sadece fiziksel değil, aynı zamanda zihinsel ve duygusal bir iyi olma durumunu içerir. Gümüşhane Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Araştırma Merkezi’nin açılışıyla birlikte, toplumumuzun psikolojik sağlığını güçlendirmeyi ve daha sağlıklı, daha mutlu bir yarın inşa etmeyi amaçlıyoruz. Üniversitemizin Psikoloji bölümü akademisyenlerinden oluşan zengin kadrosu ile çocuk, ergen ve yetişkin danışanlar için psikolojik danışmanlık hizmeti verecek olan merkezimize öğrencilerimiz ve personelimizin yanı sıra Gümüşhanemizden ve dışardan da başvuru kabul edilecek. Özellikle günümüzde artan ruh sağlığı bozukluklarına yönelik çalışmaların ve yardımların yapılacağı merkezimizde, tecrübeli kadrosuyla hizmet verilecek. İlimizde bulunan kurumlarımızdan isteğe bağlı olarak merkezimizden psikolojik destek veya psikolojik eğitimler talep edildiği taktirde ilgili talepler karşılanacak. Gümüşhane Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Araştırma Merkezi’nin hayırlı olmasını diler, herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam temennisinde bulunurum” dedi.

Detaylı bilgi ve randevu için üniversitenin web sayfasına girdikten sonra akademi bölümü kısmından, uygulama ve araştırma merkezlerine girerek merkezimizin sayfasına erişilebiliyor. Sayfaya girdikten sonra: “Nasıl Randevu Alabilirim?” bölümünü okuyarak randevu alma işlemi kolayca gerçekleştirilebilir. 

Adres: Gümüşhane Üniversitesi Merkez Kampüsü Edebiyat Fakültesi 7.Kat Psikoloji Bölümü

Gümüşhane Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Araştırma Merkezi (GÜ-PDAM’in internet sayfası linki.

https://pdam.gumushane.edu.tr/tr/

image_print

HABERLER