GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NDE SAĞLIK SÖYLEŞİLERİ DEVAM EDİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NDE SAĞLIK SÖYLEŞİLERİ DEVAM EDİYOR

Giriş Tarihi: 25 Ocak 2021 - 23:31

Son Güncelleme: 25 Ocak 2021 - 23:31

Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ile Kariyer Merkezi tarafından online (çevrimiçi) olarak gerçekleştirilecek olan ‘Sağlık Söyleşileri Etkinliği’nin dördüncüsü başlıyor.

“Pandemi Dönemine Kısa Bir Mola: Cerrahi ve Mizah” konulu etkinliğin moderatörlüğünü Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Çolak üstleniyor. Etkinliğe konuk katılımcı olarak Antalya Bilim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayla Gürsoy katılacak.

15 Şubat 2021 tarihinde Saat 11:00’da başlayacak program, online olarak gerçekleştirilecek. Programa https://meet.google.com/ysq-xkga-zfo uzantılı linkten isteyen herkes katılım sağlayabilir.

Düzenlenecek etkinlik hakkında görüşlerini paylaşan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından seri olarak düzenlenen Sağlık Söyleşileri Etkinliği programının dördüncüsü de online olarak gerçekleştirilecek. Cerrahi gibi önemli bir alanın mizah ile ele alınıp değerlendirileceği programın bizlere faydalı ve eğlenceli bilgiler katacağına inanıyorum. Bu vesileyle programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve konuk katılımcı olarak aramızda bulunacak olan hocamıza teşekkür ediyorum.”

KAYNAK: GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ – 25.01.2021

image_print

HABERLER