Gümüşhane Valiliği; 2024 Yılı İçindeki 22 Yurt Dışı Fuarını Gümüşhaneli Müteşebbislere Duyurdu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valiliği; 2024 Yılı İçindeki 22 Yurt Dışı Fuarını Gümüşhaneli Müteşebbislere Duyurdu

Giriş Tarihi: 20 Aralık 2023 - 23:00

Son Güncelleme: 20 Aralık 2023 - 23:07

Gümüşhane Valiliği çok önemli bir hizmete imza atarak, Gümüşhaneli müteşebbislerin de katılımını sağlamak maksadıyla 2024 yılında yurt dışında yapılacak 22 turizm ihtisas fuarını ve fuar bilgilerini paylaştı.

Gümüşhane Valiliği açıklamasında şöyle denildi:

Ülkemizin sahip olduğu tarihi, turistik, kültürel değerlerinin etkili ve geniş bir şekilde tanıtılması ve pazar payımızın arttırılması amacıyla her yıl yurt dışında gerçekleştirilen uluslararası turizm ihtisas fuarlarına T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, TGA- Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı koordinasyonunda kamu/özel sektör iş birliği ve yurt dışı temsilciliklerimiz aracılığıyla katılım sağlanmaktadır.

Bu kapsamda, 2024 yılında 22 turizm ihtisas fuarına katılım sağlanması planlanmakta olup, fuar takvimi aşağıda açıklanmaktadır. Listede yer alan fuarlara Türkiye standı çatısı altında katılmak isteyen sektör kuruluşlarının fuar tarihinden en az 60 (altmış) gün önce “Fuar Katılım Talep Formu’nu” doldurmaları önemle rica olunur.

2024 yılı fuar takvimi aşağıda belirtilmekte olup, Ülke stantlarında öncelikle tur operatörleri, seyahat acenteleri, oteller, hava yolu şirketleri vb. kuruluşlara yer verilecektir. Türkiye standında yer alan katılımcılardan, tahsis edilen stantları boş bırakan, fuarın açılışından sonra geldikleri ve/veya kapanış tarihinden önce stantları terk ettikleri tespit edilen kuruluşlara bir sonraki fuarda yer verilmeyecektir.

image_print

HABERLER