Gümüşhane Valiliği, Bayram Öncesi Acilen Turizm Bürosu Açmalı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valiliği, Bayram Öncesi Acilen Turizm Bürosu Açmalı

Giriş Tarihi: 08 Haziran 2023 - 14:48

Son Güncelleme: 08 Haziran 2023 - 14:48

9 Günlük bayram tatilinde Gümüşhane’de turist yoğunluğu bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söylemesi ardından turizmde hareketlilik başladı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabinesi ile yaptığı ilk toplantıdan sonra aldığı kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kararlarını açıklarken, Kurban Bayramı öncesi iki günün de idari izin ilan edilmesiyle tatilin 9 olacağını söyledi.

24 Haziran’da başlayıp 2 Temmuz’a kadar toplam 9 günlük tatilde yerli ve yabancı pek çok kişinin dünyanın üçüncü, Avrupa ve Türkiye’nin ise  ikinci en uzun tünelini görmek için Zigana’ya akın edeceğini ifade eden turizmciler, Zigana tünelinden giriş yapacak binlerce kişinin Gümüşhane’ye gelerek turizm destinasyonlarını da ziyaret edeceklerini söylediler.

9 GÜNLÜK TATİL BOYUNCA VALİLİĞİN TURİZM BÜROSU AÇIK OLMALI

Özellikle yeni Zigana tüneli için Gümüşhane’ye de gelecek olan binlerce kişiye rehberlik yapmak üzere Gümüşhane Valiliği tarafından Gümüşhane şehir merkezinde 24 saat hizmet verecek bir Turizm Ofisi kurulmalı ve gece gündüz hizmet vermeli.

Gümüşhane’ye gelen turistleri Gümüşhane ve  ilçelerindeki turizm destinasyonlarına yönlendirecek bu Turizm Ofisi’nin acilen kurulması çok önem arz ediyor.

Kaynak: Gümüşhane Olay Gazetesi – 08.06.2023

image_print

HABERLER