GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ'NDE EN ÜST SEVİYEDE KORONAVİRÜS TOPLANTISI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ’NDE EN ÜST SEVİYEDE KORONAVİRÜS TOPLANTISI

Giriş Tarihi: 21 Ekim 2020 - 19:08

Son Güncelleme: 21 Ekim 2020 - 19:09

Gümüşhane Valisi Kamuran TAŞBİLEK başkanlığında, il genelinde uygulanan Koronavirüs tedbirleri ve filyasyon çalışmalarının görüşüldüğü değerlendirme toplantısı yapıldı.

İlçe kaymakamları, il ve ilçe sağlık müdürlüğü yetkilileri, hastane başhekimleri ve diğer görevlilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı ile ilgili açıklama yapan Vali Kamuran Taşbilek şunları söyledi:

“Koronavirüs ile mücadele kapsamında il merkezi ve ilçelerimizin genel durumunun ve güncel verilerin değerlendirmesini yaptık. Salgınla mücadele sürecinde yapılan çalışmalar ve önümüzdeki sürecin planlanmasıyla alakalı görüş alışverişinde bulunduk. Misafirliklerde virüse karşı daha tedbirsiz olduğumuza dair tespitler çerçevesinde;  değerli vatandaşlarımızdan bu süreçte isteğimiz, belirli bir süre misafirlik ilişkilerini askıya almalarıdır. Sevdiklerimize, akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza en büyük iyiliğimiz ve sorumluluğumuz bu olacaktır. Ayrıca havaların soğumasıyla birlikte kapalı alanlarda birlikte fazla zaman geçirilmemeli. Kendilerine pozitif tanı konan vatandaşlarımızla temaslı olanların gecikmeksizin sağlık kuruluşlarıyla irtibata geçmesi, kendilerine test yaptırmaları çok önemlidir. Covid 19 şüphesi taşıyan vatandaşlarımızın da gecikmeksizin sağlık kuruluşlarına başvurmaları önem arz etmektedir.  İl Sağlık Müdürlüğümüzde, tüm hastanelerimizde ve toplum sağlığı merkezlerimizde test almak için birimlerimiz mevcut olup, değerli vatandaşlarımıza yardımcı olunacaktır.”

KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ – 21.10.2020

image_print

HABERLER