Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever,  Yeni Yıl Mesajı Yayımladı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

6 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever,  Yeni Yıl Mesajı Yayımladı

Giriş Tarihi: 29 Aralık 2023 - 21:57

Son Güncelleme: 29 Aralık 2023 - 22:03

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’ın yayımladığı yeni yıl mesajı şöyledir:

“Acı ve tatlı hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle, yeni yılının Gümüşhanemize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.

2023 yılını geride bırakırken, önümüzdeki yılın iyi bir şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek zorundayız. İlimizin turizmde, sporda, sağlıkta, eğitimde, sosyal ve kültürel alanda hedeflediğimiz seviyelere ulaşılabilmiş ve daha yaşanılabilir bir şehir olması, bu şehirde yaşayan herkesin ortak katkısıyla mümkün olacaktır. Bizlere düşen; bu amaç doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize kenetlenerek ilimiz ve ülkemiz için azimle çalışmaktır. Geçmişten günümüze kadar tüm sorunları inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimiz, bundan sonra da tarihsel ve kültürel birikimine sahip çıkarak, tüm gücü ve güveniyle mutlu yarınlara ulaşacaktır.

Bu duygularla, 2024 yılının, ülkemize ve tüm Gümüşhaneli hemşerilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, yeni yılınızı kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileklerim.”

Alper Tanrısever – Gümüşhane Valisi

image_print

HABERLER