GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ’İN 2017’DEKİ İLK MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ’İN 2017’DEKİ İLK MESAJI

Giriş Tarihi: 01 Ocak 2017 - 11:48

Son Güncelleme: 01 Ocak 2017 - 11:48

Gümüşhane Valisi Okay Memiş; yeni yıl münasebetiyle, 31.12.2016 Cumartesi gecesi ve 01.01.2017 Pazar günü ilk saatlerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar ve İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan’ın da kandisine eşlik ettiği ziyaretler kapsamında Vali Okay Memiş;  Umut Evi, esnaflar, Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği, Gümüşhane Devlet Hastanesi, İl Jandarma Komutanlığı, 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki polis uygulama noktası, Belediye İtfaiye Müdürlüğü, Balyemez Konağı karşısındaki polis uygulama noktasını ziyaret etti.

Vali Memiş; 2017 yılının il dakikalarında şu mesajı verdi:

“2017 yılına girmiş bulunmaktayız. 2016 yılını geride bıraktık. 2016 yılı ülkemiz açısından çok önemli olayların yaşandığı bir yıl oldu. Özellikle 15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne maruz kaldık. Onu bütün devletimiz ve milletimizle el ele vererek Allah’a şükürler olsun atlattık. Ancak bu atlatma sürecinde 248 şehidimiz vardı. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Uluslararası emperyalist güçler bununla da yetinmediler. Daha sonra yine terör kozunu kullandılar. Bu olaylarda da çok şehit verdik. Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Polis Teşkilatımızın mensuplarına, güvenlik korucularımıza, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Biz insanlar her geçen yılla aslında bir yıl daha yaşlanmış oluyoruz ama devlet her zaman için genç ve dinamiktir. Devlet her zaman için yaşadığı tüm olaylardan ders çıkarır ve ona göre de tedbirlerini alır. Biz de inşallah 2017’de hem Gümüşhane özelinde hem de 81 vilayette özellikle terörle mücadele konusunu çok daha iyi yapmayı hedefliyoruz. Hem de her alanda vatandaşımıza, Gümüşhane’mize 5 ilçemizle beraber, 320 köyümüzde, 440 yaylamızda yaşayan bütün vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinden çok daha fazla faydalanmaları için ne gerekiyorsa yapacağız. Belediyemizle, Milletvekillerimizle, bütün kamu kurumlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle basın mensuplarımızla, muhtarlarımızla, İl Özel İdaremiz, İl Genel Meclisimiz ve özel sektörümüzle hep birlikte el ele vererek yapacağız. 2017 bizim için bir şahlanış yılı olacak. Böyle ümit ediyoruz.  Çalışmalarımız o yönde. Yaptığımız somut işleri hepiniz göreceksiniz. Turizm alanında, tarım ve hayvancılık, madencilik alanında, 2017 yılı 2016’dan çok daha iyi bir yıl olacak. Çünkü önemli kamu hizmetleri devam ediyor. 27 Ocak’ta Kelkit-Gümüşhane duble yol ihalesi yapılacak. Zigana Tüneli’nde 1500 metreye ulaştılar. Maçka tarafından da yapımı devam ediyor. İnşallah 2019 yılı sonunda da tamamıyla hizmete açılacak. Gümüşhane’nin geleceği var. Gümüşhane daha da büyüyen bir vilayet olacak.”

 

image_print

HABERLER