GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ’İN TAKDİR EDİLEN ANNELER GÜNÜ GEZİSİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ OKAY MEMİŞ’İN TAKDİR EDİLEN ANNELER GÜNÜ GEZİSİ

Giriş Tarihi: 14 Mayıs 2017 - 12:04

Son Güncelleme: 14 Mayıs 2017 - 12:04

Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve eşi Sibel İnci Memiş, “14 Mayıs Anneler Günü” münasebetiyle Gümüşhane il genelindeki şehit ve gazilerimizin anneleriyle birlikte 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü Trabzon’a bir gezi programı düzenlediler.

Zigana Dağı’nda bulunan Pervanoğlu Tesisleri’ndeki kahvaltıyla başlayan ve Trabzon’da Boztepe, Atatürk Köşkü ve Ayasofya ziyaretleriyle devam eden gezi programına Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve eşi Sibel İnci Memiş’in yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan ve eşi İlke Danışan, İl Jandarma Alay Komutan Vekili Yarbay Faruk Akıncı ve eşi Beyhan Akıncı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mutlu Sevindik ile Gümüşhane il merkezi ve ilçelerindeki şehit ve gazilerimizin anneleri katıldı.

Akçaabat ilçesindeki Körfez Restoran’da yenilen yemekle sona eren gezi programında, şehit ve gazilerimizin annelerine eşi Sibel İnci Memiş ile birlikte çiçek takdiminde bulunan Vali Memiş; burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Şehitlerimiz artık sadece sizin çocuklarınız değil bütün Türk milletinin çocuklarıdır. Peygamber Efendimiz hadis-i şerifinde ‘Cennet annelerin ayakları altındadır!’ buyuruyor ve yine Kur’an-ı Kerim’de ‘Senin yanında onlardan biri veya ikisi de ihtiyarlık çağına gelirse sakın onlara of (bile) deme’ buyuruluyor. Dolayısıyla sizlere ne kadar hürmet edersek azdır. Allah hepinize sağlık, sıhhat versin. Ben bu vesileyle kendi annem de dahil olmak üzere hepinizin Anneler Günü’ne tekrar kutluyorum.”

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği İnternet Sitesi)

dsc_8964

dsc_8965

dsc_8987

dsc_8988

dsc_9006

dsc_9015

dsc_9027

dsc_9038

dsc_9118

dsc_9189

image_print

HABERLER