Gümüşhane Valisi Tanrısever: “Bozuk yollarla ilgili bazı adımlar atacağım, yakında duyarsınız” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Tanrısever: “Bozuk yollarla ilgili bazı adımlar atacağım, yakında duyarsınız”

Giriş Tarihi: 26 Eylül 2023 - 23:57

Son Güncelleme: 27 Eylül 2023 - 0:01

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kelkit, Köse, Kürtün ve Şiran ilçe ziyaretlerinin ardından son ziyaretini Torul ilçesine yaptı.

Torul ilçesinde kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret eden Vali Tanrısever, Kaymakam Muhammet Kılıçaslan ve Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir’den ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Vali Tanrısever, Torul’da köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenledi. Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Tanrısever muhtarlar toplantısı sonrasında şu açıklamayı yaptı:

“Bozuk yollarla ilgili bazı adımlar atacağım, yakında duyarsınız”

Muhtarlarla yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulunan Vali Tanrısever, şunları söyledi:

“Çözülmeyecek sorun veya sıkıntımız yok. Değerli kaymakamımız ve belediye başkanımızla el ele vererek sorun ve sıkıntıları yavaş yavaş çözmeye gayret edeceğiz. Muhtarımızın söylediği kantar sıkıntısı aklımda, yolların bozulduğundan haberdarım bu konuda da bazı adımlar atacağım onu da bilin yakında duyarsınız. Önümüz kış ve seçim. Tabi muhtar arkadaşlarımız tekrar seçilebilmek için çalışıyorlar. Devletin kaynaklarının sınırsız kullanıldığı dönem neredeyse bitti. Diyeceksiniz ki burada hiçbir zaman öyle bir şey olmadı ama yine de bazen para bol olduğu için bazı lüks işlere de girişilmiş ilçelerimizde. Ama o dönem bitti. Şimdi çok kıt kaynakla çok fazla iş yapmanın derdinde olacağız. Allah yardımcımız olsun. Araçların park sorununun da farkındayız belediye başkanımızla oturup bu konuyu konuştuk. Takdir edersiniz ki tüm sorunları bir anda çözmemiz mümkün değil. Bütçe imkânları çerçevesinde yavaş yavaş halledeceğiz. Kıymetli İl Genel Meclis üyelerimizle beraber oturup konuşacağız ve bu yıl bir dozer ile greyder iş makinesi almak için adımlar atacağız başka çaremiz yok. Zamanla yaşlanan iş makinelerinin yerine gençlerini koymanın yoluna bakacağız”

Vali Tanrısever programının sonunda şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın Torul ilçe merkezindeki ailesini ve Şehit Polis Memuru Serdar Oğur’un ailelerini ziyaret etti.

İlçe merkezinde araştırmacı yazar Adnan Güngör Üçüncüoğlu’nu ziyaret ederek kendi imkanlarıyla oluşturduğu kütüphanesinde incelemede bulunan Vali Tanrısever, ilçede tekstil üretimi yapan firmayı da ziyaret ederek firma yetkilisi Cengiz Özcan’dan tesiste gerçekleştirilen üretim hakkında bilgi aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın vefat eden annesinin cenazesine katılmak için programını yarıda kesen Vali Tanrısever, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Haber kaynağı: gumushane.gen.tr

image_print

HABERLER