Gümüşhane Valisi Tanrısever: “Çocuklarımızı Kurda Kuşa Yem Etmeyeceğiz” - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Tanrısever: “Çocuklarımızı Kurda Kuşa Yem Etmeyeceğiz”

Giriş Tarihi: 08 Eylül 2023 - 9:14

Son Güncelleme: 08 Eylül 2023 - 9:14

Vali Tanrısever, terör örgütleri ve uyuşturucu ile mücadele konusunda mesajını net verdi.

6 Eylül 2023 Çarşamba günü Gümüşhane Valiliği’nde yapılan toplantıda 2 Ekim’de eğitime başlayacak olan Gümüşhane Üniversitesi’ne gelecek olan gençlerin yurt ve barınmalarıyla ilgili son durum değerlendirildi.

Gümüşhane ilinde yükseköğrenimle ilgili her konunun görüşüldüğü toplantıda yaptığı konuşmada Vali Alper Tanrısever şunları söyledi:

“Başta FETÖ olmak üzere terör örgütlerinin öğrencilerimizi sıkıntıya sokacak düzeyde bir duruma müsaade etmeyeceğiz. Onlar bizim hazinemiz, geleceğimiz. Çocuklarımızı kurda kuşa yem etmeyeceğiz. Sadece terör değil uyuşturucuyla mücadele konusunda da tedbirlerimizi alıyoruz. Gençlerin, hiçbir vatandaşımızın zehirlenmesine müsaade etmeyecek tedbirler alacağız. Aldığımız önlemleri yakında göreceksiniz. Gümüş[1]hane, Gümüşhaneliler gibi saf, temiz bir yer olarak kalacak”

“Öğrencilerimizi Gümüşhane kültürüyle yoğuracağız, onlara Gümüşhane sevgisi, vatan, millet sevgisini göstereceğiz, Gümüşhane misafirperverliğini göstereceğiz. Devletin tüm kurumlarıyla öğrencilerimize sahip çıkacağız. Emniyet ve Jandarmamız güvenlik konusunda gerekli tüm tedbirleri aldılar. “Gümüşhane’ye gelen de ağlar giden de ağlar” derler ama ağlatmayacağız çocuklarımızı, hep güldüreceğiz. Gelirken de her şey güllük gülistanlık olacak, giderken de inşallah Türkiye’nin en kaliteli eğitimlerinden birini alarak donanımlı bir şekilde çocuklarımızı Gümüşhane’den uğurlayacağız”

image_print

HABERLER