Gümüşhane Valisi Tanrısever  Köse’de İncelemelerde Bulundu - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Tanrısever  Köse’de İncelemelerde Bulundu

Giriş Tarihi: 14 Eylül 2023 - 23:50

Son Güncelleme: 14 Eylül 2023 - 23:54

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kelkit ilçesi ile başlattığı ilçe programları kapsamında dün Köse ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Tanrısever,  Köse ilçesinde  kaymakamlık ve belediye ziyaretleri ile başladığı programına köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantı ile devam etti.

Köse’de gerçekleştirilen programda konuşan Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, “Köse programımız öncesinde dün Gümüşhane Belediye Başkanımızı ziyaret ederek belediyemizin çalışmaları, projeleri hakkında bilgi aldık. Bugünde sizlerin derdi, tasası varsa dinlemek için buraya geldik. Gümüşhane’de sizi ilgilendireceğini düşündüğümüz daire amirlerimizle beraber geldik. Gerek kara yolları, gerek devlet su işleri, özel idare, aile sosyal hizmetler, çevre şehircilik, milli Eğitim müdürlerimizin tamamı burada. Köse için, köyleriniz ve mahalleleriniz için neler yapabiliriz, ne eksiğimiz, gediğimiz var, sizden dinlemek için geldik” dedi.

Köse İlçe Hükümet Konağı binasında incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi alan Vali Tanrısever, Köse ziyareti kapsamında  Bayburt- Gümüşhane Havalimanı üst yapı inşaatında, Millet bahçesi ve Kadın Kültür Evi inşaatlarında  ve  (TOKİ) tarafından yapılan konut inşaatlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Vali Alper Tanrısever, Kaymakam Hakan Öznay ile Şehit Burak Tok’un ailesini de ziyaret etti.

Vali Tanrısever, Köse İlçesinde 2003 yılında sulama amaçlı olarak inşa edilen Köse Barajında incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı ve  Köse Ovası’nda 35 dönümlük arazide üretilen kuru fasulye hasadına katıldı.

image_print

HABERLER