Gümüşhane Valisi Tanrısever’den Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Tanrısever’den Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Giriş Tarihi: 10 Eylül 2023 - 14:29

Son Güncelleme: 10 Eylül 2023 - 14:33

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması nedeniyle Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever bir mesaj yayınladı.

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’ın yayınladığı mesaj şöyledir:

“Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmesi gereken yeni eğitim öğretim dönemi, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda en önemli basamağını oluşturmaktadır. Sunacağımız nitelikli bir eğitimle çocuklarımızın pozitif bilimleri kavramasının yanı sıra, milli ve manevi değerlerini öğrenme ve içselleştirmesi anlamında da bir fırsat olarak görülmelidir. İlimizde, öğrenci, öğretmen ve velilerimiz arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim ve iş birliği ile bu eğitim öğretim döneminin önceki yıllardan daha verimli ve başarılı geçirilmesi, daha müreffeh bir Gümüşhane’nin teminatı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin Gümüşhanemize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”

image_print

HABERLER