GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK, İLK GENİŞ KATILIMLI TOPLANTISINI MUHTARLARLA YAPTI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK, İLK GENİŞ KATILIMLI TOPLANTISINI MUHTARLARLA YAPTI

Giriş Tarihi: 27 Kasım 2018 - 21:19

Son Güncelleme: 27 Kasım 2018 - 21:51

Gümüşhane’nin yeni Valisi Kamuran Taşbilek, geniş kapsamlı ilk toplantısını merkez ilçe köy ve mahalle muhtarları ile yaptı.

27 Kasım 2018 Salı günü Kültür Müdürlüğüne ait Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcıları Ali Arıkan, Aytaç Akgül, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir, GTSO Başkanı İsmail Akçay, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara, merkez ile köy ve mahalle muhtarları, kamu kurumu müdürleri katıldı.

Vali Kamuran Taşbilek toplantının açılışında yaptığı konuşmada Gümüşhane Valisi olarak atandığı günden bugüne tüm Gümüşhanelilerden büyük ilgi gördüğünü belirterek: “Bu vesile ile bütün Gümüşhanelilere teşekkür ediyorum. Bizi bağırlarına bastılar. Bundan sonraki süre içerisinde de hep beraber, birlik beraberlik içerisinde, kamu kurum kuruluşlarımızla, üniversitemizle, belediyemizle, il genel meclisimizle, milletvekillerimizle, siyasi partilerimizle bütün paydaşlarımızla ve çok değerli muhtarlarımızla çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz” dedi.

Köy ve mahalle muhtarlarının hem kendilerini tanıtıp hem de köy ve mahallelerinin sorunlarını anlattığı toplantıda Vali Taşbilek’in mütevazi ve babacan tavırları Gümüşhane muhtarlarını adeta mest etti. Vali Taşbilek, muhtarların sorunlarını ilgili kurum müdürlerine not aldırarak sorunlarla ilgileneceğini belirtti.

Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantı sonunda İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde muhtar ve kurum müdürleri ile yemek yenildi.

 

image_print

HABERLER