Gümüşhane Valisi Taşbilek, İlk İftarını Depremzede Ailelerle İle Yaptı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Taşbilek, İlk İftarını Depremzede Ailelerle İle Yaptı

Giriş Tarihi: 24 Mart 2023 - 15:35

Son Güncelleme: 24 Mart 2023 - 15:35

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, onbir ayın sultanı Ramazan ayının ilk iftarında kentte misafir edilen depremzede ailelerin sofrasına konuk oldu.

Vali Taşbilek, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından Gümüşhane’deki Zeynep Ana KYK yurduna getirilen depremzede aileleri ziyaret etti.

Mübarek Ramazan ayının ilk gününde ilk iftarı depremzede ailelerle yapan Vali Taşbilek, evlerinden yüzlerce kilometre uzakta Ramazan ayını geçiren vatandaşlarla sohbet ederek bir istekleri olup olmadığını sordu.

Yaşanan felaketin çok büyük olduğunu fakat devlet-millet el ele, sırt sırta vererek bu zorlukları aşacaklarını kaydeden Vali Taşbilek, “Aziz milletimizin kardeşliği ile yaralarımızın iyileşmesini, kabuk bağlamasını sağlayacağız. Burası sizin kendi eviniz ve başımızın üzerinde yeriniz var. Rahat olmanız için her türlü imkânı seferber ediyoruz. Acılarımızı paylaşarak azaltacağız. Beraber olacağız, el ele olacağız” dedi.

Kaynak: www. gumushane.gen.tr

image_print

HABERLER