Gümüşhane Valisi Taşbilek, Şiran'ın Köylerini Ziyaret Etti - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Taşbilek, Şiran’ın Köylerini Ziyaret Etti

Giriş Tarihi: 10 Kasım 2022 - 23:10

Son Güncelleme: 10 Kasım 2022 - 23:10

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, geçtiğimiz aylarda köylerdeki hizmetleri görmek ve eksiklikleri tespit etmek için başlattığı köy ziyaretleri kapsamında Şiran ilçesindeki 12 köyü ziyaret ederek vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi.

Program kapsamında Elmaçukuru, Çevrepınarı, Dilekyolu, Çambaşı, Telme, Çağıl, Evren, Günyüzü, Karaşeyh, Kavakpınarı, Gökçeler köyleri ve Alacahan Mahallesini ziyaret eden Vali Taşbilek, buralarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerinin ardından bir değerlendirme yapan Vali Taşbilek, “Devletimizin hizmetlerini yerinde görmek, eksiklikleri tespit ve takip etmek, vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla koordinasyon, istişare içerisinde neleri daha iyi yapabilirizin çabasıyla ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Devletimiz bütün kurumlarıyla milletimizin emrinde. Milletimizin ihtiyacı olan her husus bizim devlet olarak önceliğimiz, yükümlülüğümüz, sorumluluğumuz” dedi.

Ziyaretleri sırasında bazı köylerdeki şeref defterini de imzalayan Vali Taşbilek, Şiran ilçesinde yeni yapılan sanayi sitesinde de incelemelerde bulunarak, sanayi esnafıyla sohbet edip bol kazançlar diledi.

Vali Taşbilek’e ziyaretlerinde Şiran Kaymakamı Zahid Bahadır Semiz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, İl Genel Meclisi üyeleri Kadir Yıldız, Kürşat Karabıçak ve ilgili kurum amirleri eşlik etti.

image_print

HABERLER