GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK’İN BAYRAM MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK’İN BAYRAM MESAJI

Giriş Tarihi: 03 Haziran 2019 - 12:15

Son Güncelleme: 03 Haziran 2019 - 12:18

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakarak bayrama kavuşuyoruz. Bayramlar; milli birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığı, sevgi, dostluk, kardeşlik duygularının yoğun olarak hissedildiği müstesna günlerdir.

Türk milleti iyi günde, kötü günde birlik olabilme, kenetlenebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır  ayakta kalmayı başarmıştır. Bu nedenle bayramları cennet vatanımız için şehit düşmüş ecdadımızın aziz hatırasına yakışır bir şekilde birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Ramazan Bayramı’nın İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle, değerli Gümüşhaneli hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı cenabı Allah’tan diliyorum.”

Kamuran TAŞBİLEK

Gümüşhane Valisi

image_print

HABERLER