GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK'İN, GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK'İN, GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Giriş Tarihi: 09 Ocak 2020 - 23:34

Son Güncelleme: 09 Ocak 2020 - 23:34

Gümüşhane Valisi Kamuran TAŞBİLEK’in, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayımladığı mesaj şöyledir.

“Mesai mefhumu gözetmeksizin, kamuoyunu her zaman doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirme görevini yerine getirmeye çalışan gazetecilerimiz, olayları tarafsız bir şekilde halkımıza aktararak, vatandaşlarımızın zamanında, doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini sağlamaktadırlar. Bunun yanında, basın kuruluşları halkla, idari birimler arasında bir köprü görevi görerek, toplumsal taleplerin dile getirilmesine vesile olurlar. Bu yönüyle gazeteciler kamuoyu duyarlılığının artmasını sağlayan, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili temsilcileri konumundadırlar.

Gümüşhanemizde yaşanan gelişmeler hakkında toplumu bilgilendiren,  ilimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenen yerel basınımız da, özveriyle yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettirerek, ülkemizle birlikte şehrimizin de kalkınmasına ve demokrasi kültürünün yerleşmesine katkı sağlayacaktır.

Bu zor görevi tarafsız, objektif ve basın ahlâk kurallarına bağlı bir şekilde yerine getiren ulusal ve yerel basınımızın değerli mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

image_print

HABERLER