Gümüşhane Valisi Taşbilek'in Köy Gezileri Devam Ediyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Taşbilek’in Köy Gezileri Devam Ediyor

Giriş Tarihi: 23 Ağustos 2021 - 22:07

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2021 - 22:09

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Kelkit İlçesi Akdağ ve Aydoğdu köyleri ile Şiran İlçesi Sarıca, Bolluk, Eldeğin, Boğazyayla, Seydibaba, Arıtaş, Kırıntı köylerini ziyaret etti.

Vali Taşbilek, köy ziyaretlerinde vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendirdi, vatandaşların yapılmasını istediği konularla ilgili gerekli talimatları verdi.

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Taşbilek, köylere en iyi hizmetleri getirebilmek için çalıştıklarını belirterek bu köy ziyaretleri ile öncelikli olarak değerli vatandaşlarımızın hatırlarının sorulması, yaşanan sorunların yerinde tespit edilmesi ve sorunların çözümü noktasında gereken çalışmaların yapıldığını söyledi. Kendisine iletilen taleplerin bizzat takipçisi olacağını da ifade etti.

Köy sakinleri köylerini ziyaret etmesinden duydukları mutluluğu ifade ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Taşbilek’e teşekkür ettiler.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ – 23.08.2021

image_print

HABERLER