Gümüşhane Valisi Taşbilek’ten Bayram Çağrısı - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Taşbilek’ten Bayram Çağrısı

Giriş Tarihi: 19 Temmuz 2021 - 0:11

Son Güncelleme: 19 Temmuz 2021 - 0:15

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında koronavirüse karşı aşı olma ve temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat edilmesi çağrısı yaptı.

Vali Taşbilek’in mesajı şöyledir:

“Yaşadığımız bu topraklarda her zaman olduğu gibi bugün de en büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir. Biz birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıktıkça Allah’ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir mesele yoktur. Milli ve manevi değerlerimizin idrakine varmamıza vesile olan müstesna günlerden olan Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Koronavirüs salgınına karşı mücadelemiz sürmektedir. Türkiye’nin salgın krizini en az sıkıntıyla ve ilk atlatan ülkelerden biri olmasını sağlamak istiyoruz. Sırası gelen herkesin aşı olması hayati öneme sahiptir. Salgının yol açtığı sıkıntılar sebebiyle buruk bayramları geride bıraktık. Güzel gelişmelerin devamı için milletçe tedbirlere uymayı sürdürmemiz gerekiyor.  Kurban ibadetimizi ve bayram ziyaretlerimizi gerçekleştirirken temizlik, maske ve mesafe kurallarına titizlikle riayet etmemiz hem kendi sağlığımız hem de yakınlarımızın sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir.   Mübarek Kurban Bayramı’nın ilimizin, ülkemizin ve tüm insanlığın bu sıkıntıdan kurtuluşuna vesile olmasını en kalbi duygularla temenni ediyorum.

Kurban Bayramı; paylaşmanın, birliğin, yoksula, kimsesize umut olmanın bayramıdır. Allah’a yakınlaşma, rızasını elde etme vesilesi, Rabbine kayıtsız şartsız teslimiyet sembolüdür. Kalplerimize huzur, İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileklerimle, değerli Gümüşhaneli hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sağlık ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”

KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ

image_print

HABERLER