GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK’TEN BAYRAM ÖNCESİ TOMARA ÇAĞRISI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK’TEN BAYRAM ÖNCESİ TOMARA ÇAĞRISI

Giriş Tarihi: 03 Haziran 2019 - 11:28

Son Güncelleme: 03 Haziran 2019 - 11:30

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek Şiran’da bulunan Tomara Şelalesi’nin bir tabiat harikası olduğunu belirterek herkesi buraya davet etti.

Vali Taşbilek, beraberindeki heyetle birlikte 2 Haziran 2019 Pazar günü Şiran ilçesine bağlı Seydibaba köyü sınırları içerisinde yer alan Tomara Şelalesi Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz yıl 175 bin kişinin ziyaret ettiği tabiat parkında, Tomara Şelalesi karşısındaki cam seyir terasından şelaleyi izledi, yapılan yatırımları denetledi. 
 
Şelale’de gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Taşbilek, Son 5 yılın en yoğun su debisinin bulunduğu bu günlerde, suyun muhteşem seremonisini dinlemek ve görsel şölene şahitlik etmek isteyen herkesi Tomara Şelalesi Tabiat Parkı’na davet etti. 
 
Tomara Şelalesi Tabiat Parkı’nın Gümüşhane’nin ve bölgenin çok önemli bir turizm destinasyonu olduğunu dile getiren Vali Taşbilek: “Tomara Şelalesinde çok önemli çalışmalar yürütülmektedir. Günübirlik alt yapıya yönelik hiçbir sorunu söz konusu değildir. Geçtiğimiz yıl 175 bin olan ziyaretçi sayısını bu sene 250 bin civarına taşımak en önemli hedefimiz. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın 9 günlük tatilinde vatandaşlarımızın Tomara Şelalesi’ni görmelerini istiyoruz. Şelale çok özellikli, çok önemli ve tabiat harikası bir yer. Bütün vatandaşlarımızın Tomara Şelalesi’ni görmesini arzu ediyorum” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane Valiliği)

image_print

HABERLER