GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK’TEN GENEL SEKRETER EKREM AKDOĞAN’A AÇIK TEŞEKKÜR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK’TEN GENEL SEKRETER EKREM AKDOĞAN’A AÇIK TEŞEKKÜR

Giriş Tarihi: 30 Kasım 2018 - 11:51

Son Güncelleme: 30 Kasım 2018 - 11:51

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İl Genel Meclisi üyelerine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

İl Genel Meclisi’nin kasım ayı toplantılarının son gününde gerçekleşen ziyarette Vali Taşbilek, Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ve Meclis üyelerine hitap etti.

İl Genel Meclisinin çok önemli bir misyonu ifade ettiğini kaydeden Vali Kamuran Taşbilek şunları söyledi: “İl Genel Meclisimiz, alandaki altyapı ve diğer hizmetleri toplum kalkınmasına yönelik bütün değerli hizmetlerde çok aktif rol almakta. Bu ilin bütün damarlarına nüfuz etmiş, her noktasını temsil etme kabiliyetine sahip, çok özellikli bir meclis. İl Genel Meclislerinin ülkemizin demokratik yapısında çok önemli bir fonksiyonu vardır ve önemli bir görev ifa etmektedir. İl Özel İdaremizle birlikte çok önemli hizmetler yürütüyorsunuz. Çalışmalarda çabası olan, emeği olan İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Ekrem Akdoğan’dan en alt kademede çalışanlara kadar çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezonda Allah daha güzel hizmetlere vesile kılar hepimizi. Bugüne kadar yapılan hizmetler için herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da aynı birlik, beraberlik içerisinde güzel hizmetlere inşallah bizler de vesile oluruz”

Ziyareti için Sayın Valimize teşekkür eden İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar da “Bu ilde çok güzel hizmetler oldu. Bun da Özel İdaremizin rolü çok fazla. İyi ve çalışkan bir ekibi var. İnşallah 2019 yılında da güzel hizmetler olacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

(Haber kaynağı: Gümüşhane Valiliği )

 

image_print

HABERLER