GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK'TEN PESTİL VE KÖMELİ TRAFİK DENETİMİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ TAŞBİLEK’TEN PESTİL VE KÖMELİ TRAFİK DENETİMİ

Giriş Tarihi: 03 Haziran 2019 - 22:06

Son Güncelleme: 03 Haziran 2019 - 22:08

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ile birlikte Trafik denetimi yapan güvenlik görevlilerinin denetimlerine katıldı.

Uygulama noktasında açıklamalarda bulunan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek: “Ramazan Bayramı öncesi, bayram süresi ve sonrasında vatandaşlarımızın bayramlarını sağlıklı ve  huzurlu bir şekilde seyahat ederek geçirmeleri için Gümüşhane genelinde her gün 23 ekip ve 48 trafik personelimiz görev yapmaktadır” dedi.

Yol kontrol ve trafik denetimi yapan güvenlik güçlerinin yaptığı denetimine katılan Vali Kamuran Taşbilek, kontrol noktasında durdurulan sürücülere trafik kurallarına uymaları yönünde uyarılarda bulunarak bilgilendirici broşürler dağıttı.

31 Mayıs- 20 Haziran tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan “Karnemi Dolduruyorum Trafiğe Güvenle Çıkıyorum” sloganıyla kontrol noktasında durdurulan araçtaki çocuklara, araç kullanan ebeveynlerinin yaptığı hataları işleyecekleri karnelerini ve kural ihlallerine karşı çalacakları kırmızı düdüklerini de teslim etti.

Vali Taşbilek; araç sürücülerine ve yolculara Gümüşhane’ye özgü pestil ve köme ikram ederek sürücü ve yolcuların Ramazan Bayramını kutladı ve “vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için ilimizde kontroller aralıksız, yoğun bir şekilde devam edecektir. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın kazasız mutlu bir bayram tatili geçirmelerini diliyorum” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Basın Bürosu – 03.6.2019)

image_print

HABERLER