Gümüşhane Valisi Tanrısever Sahada Sorunları Dinliyor - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

14 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane Valisi Tanrısever Sahada Sorunları Dinliyor

Giriş Tarihi: 06 Eylül 2023 - 7:00

Son Güncelleme: 06 Eylül 2023 - 7:37

Gümüşhane Olay Gazetesi Haberi – 06.09.2023

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, 5 Eylül Salı günü ziyaret ettiği Kelkit’te muhtarlarla tanışıp sorunları dinledi.

Vali Alper Tanrısever, Gümüşhane’de göreve başlamasının 20. Gününde Kelkit ilçesine yaptığı ziyarette önce Kelkit Kaymakamlığını, daha sonra da Kelkit Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretlerde Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın ve Belediye Başkanı Aziz Nas ile görüşen Vali Tanrısever, Kelkitli muhtarlarla da bir araya geldi. Vali Tanrısever’e Kelkit Belediyesi ziyaretinde Kelkit’in yöresel ürünü “zilli kilim” hediye edildi.

Muhtarlar toplantısında konuşan Vali Tanrısever şunları belitti, “Kelkit, coğrafyası itibariyle tarım ve hayvancılığa çok uygun. Turizm potansiyeli çok yüksek. Bu sebepten ötürü en fazla insanımızın yaşadığı ilçe konumunda. Belki sorunları vardır diyerek daire amirlerimizle birlikte burada sizlerle bir araya geldik. Kıymetli kaymakamımızın ve kıymetli belediye başkanımızla görüştük. İlçemiz hakkında şöyle bir genel intiba edindikten sonra varsa sizin sorun ve sıkıntılarınız onları da dinleyelim diye geldik. Sıcak karşılamadan ötürü teşekkür ediyorum”

Sadak köyü sınırları içinde bulunan Sadak Barajı’nda da inceleme yapan Vali Tanrısever, barajın sulama sorunları ile ilgili olarak da vatandaşları dinledi.

Vali Tanrısever, Sadak köyünde bulunan Satala Antik Kenti’nde de incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Alper Tanrısever, Kelkit programını, Gümüşgöze Beldesi ziyareti, Kelkit İlçe Sağlık Müdürlüğü binasında inceleme ve Başpınar küyünde şehit ailesi ziyareti ile sonlandırdı.

Kaynak: Gümüşhane Olay Gazetesi/Haber: Rüveyda Usta

*******

HABERE YORUM/GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ

“Gümüşhanemizin yeni Valisi Sayın Alper Tanrısever, valiliğinin 20. gününde Kelkit ilçemizi ziyaret etti. Bu ziyaretlerin bir program dahilinde diğer ilçelerde de devam etmesi bekleniyor.

Sayın Valimizin sahada sorunları tespit etmesi çok güzel.

Gümüşhane gibi, gelişmesi kamu çalışanlarına doğrudan bağlı olan illerde, verim alınmasının en önemli yolu kanaatimizce kamu çalışanı yöneticisi, bürokrat, memur ve işçilerin “işletme yorgunluğuna ve metal yorgunluğuna” düşmemesinden geçmektedir.

Gümüşhane ve ilçelerinde enerjik, ufku açık, görevini Vali ve Kaymakamlardan bir talimat beklentisinde olmadan yapan çok değerli bürokrat ve kamu personeli olduğu gibi, maalesef yılların geçmesiyle işletme ve metal yorgunluğuna uğrayan görevliler de bulunmaktadır.

Sayın Valimizin sahada sorun tespiti ve bu sorunlara çözüm için gerekli talimatlandırma ve takipleri inşallah Gümüşhane’de yeni bir miladın başlangıcı olur.” GÜMÜŞHANE OLAY GAZETESİ YORUMU

image_print

HABERLER