GÜMÜŞHANE VALİSİ VE MİLLETVEKİLLERİ KÜRTÜN MUHTARLARI İLE TOPLANTI YAPTILAR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

16 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE VALİSİ VE MİLLETVEKİLLERİ KÜRTÜN MUHTARLARI İLE TOPLANTI YAPTILAR

Giriş Tarihi: 02 Kasım 2019 - 12:50

Son Güncelleme: 02 Kasım 2019 - 12:56

Kürtün ilçesinde 1 Kasım 2019 Cuma günü gerçekleştirilen toplantıya Vali Kamuran Taşbilek, Gümüşhane milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Kürtün Kaymakamı Mehmet Göze, Gümüşhane İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, kurum müdürleri ve kürtün İlçesi köy ve mahalle muhtarları ve diğer yetkililer katıldı.

Vali Taşbilek toplantının amacının muhtarlarla hem hasbihal etmek hem de daha önce gerçekleştirilen toplantının akabinde dile getirilen sorunların ne aşamada olduğunu görmek ve yeni talepleri değerlendirmek olduğunu ifade etti. 

Milletvekillerinin, muhtarların ve diğer katılımcıların görüşlerini beyan ettikleri toplantının sonunda değerlendirmede bulunan Vali Taşbilek şunları söyledi:

“Öncelikli işlerimizi toparlayacağız. Önceliğimiz köylerimizi susuz bırakmak mıdır, yoksa yaylaya yol yapmak mıdır? Birbirimizi kırmadan sahiplenerek bunları yapacağız. Coğrafi zorluklarından dolayı buralar pozitif ayrıma tuttuğumuz yerler. Bu yıl bütçeyi yaparken sıkıntılı yerlere öncelik tanıyalım dedik. Bunu inşallah gerçekleştireceğiz. Birlikte rahmet var. Sizler de birliğinizi bozmayın. Kaymakamımızla, Belediye Başkanımızla, İl Genel Meclisi üyelerimizle, kurum müdürlerimizle ve muhtarlarımızla tam bir işbirliği içerisinde çalışmalarımızı yapacağız”

image_print

HABERLER