Gümüşhane'de 15 Temmuz Mesajları - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’de 15 Temmuz Mesajları

Giriş Tarihi: 14 Temmuz 2022 - 23:49

Son Güncelleme: 14 Temmuz 2022 - 23:50

Gümüşhane’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımlanan mesajlar.

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK

“Şanlı tarihimiz, milletimizin bütün dünyaya karşı onurunu, namusunu ve bağımsızlığını kanının en son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz destanlarla doludur.
 
Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne göz diken ve işgale kalkışan yedi düvele, bu toprakların sahipsiz olmadığını her zaman gösteren aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016 tarihindeki karanlık gecede başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere TBMM Başkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, güvenlik güçlerimiz ve necip milletimiz, darbecilere karşı onurlu ve güçlü duruş sergileyerek, milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisimize, demokrasimize ve devletimize sahip çıkmışlardır. Aziz Milletimiz,  tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşında olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek olarak sokaklara dökülmüş ve bir kez daha yeri geldiğinde vatan ve bayrak uğruna şehit ve gazi olunabileceğini göstermiştir.

Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Gümüşhane’mizde de değerli hemşehrilerimiz, siyasi partilerimiz ve sivil toplum örgütlerimiz başta olmak üzere tüm dinamiklerimiz, hain darbe girişiminin öğrenildiği ilk andan itibaren ortaya koyduğu irade ile birlik ve beraberlik ruhunun, bütün engellerin üstesinden gelmek için en önemli güç kaynağı olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

Kahraman milletimizle birlikte idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle; istiklali ve istikbali için canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz şehitlerimizi ve tarih boyunca aynı mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

MİLLETVEKİLLERİ HACI OSMAN AKGÜL, CİHAN PEKTAŞ

“15 Temmuz 2016 gecesi istiklal ve istikbalimizi, birlik ve beraberliğimizi hedef alan hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. FETÖ/PDY terör örgütü tarafından planlı olarak gerçekleştirilen bu alçak darbe girişimine karşı aziz milletimiz tek yürek olup tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Harbinde olduğu gibi vatan ve bayrak aşkıyla dolu sineleriyle cansiperane karşı koymuş; ülkemizin birlik ve beraberliğine kast edenlere geçit vermemiştir. 

Darbeci hainler; o gece milletimizin iradesini hiçe sayarak devletimize, huzur ve refahımıza kastedebileceklerini sandılar ancak necip milletimizi hesaba katmamışlardı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın kararlı duruşu ve çağrısıyla 15 Temmuz’da adeta ölümü öldürerek meydanları ve caddeleri dolduran; tanklara, toplara, tüfeklere ve hainlere meydan okuyan vatandaşlarımız isimlerini tarihe altın harflerle yazdırmışlardır.

Bizim milletimiz her şey bitti denildiği anda adeta küllerinden yeniden doğarak çok daha büyük atılımlar içerisine girmiş millettir. O gece şehitler tepesini boş bırakmamak için sokaklara çıkan, yolları dolduran, darbecileri kovalayanların sayesinde Türkiye’nin geçilmez olduğu bir kez daha görülmüş; ezanımızı susturmak, bayrağımızı indirmek, milli iradeyi ayaklar altına almak, geleceğimizi karartmak isteyen hainler şanlı bir direnişle hüsrana uğratılmıştır. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün altıncı yıl dönümünde; o hayâsız akını durdurmak için iman dolu göğsünü siper eden Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi hürmetle yâd ediyoruz. 

Rabbim ülkemize bir daha böyle karanlık günler yaşatmasın.”

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, 15 Temmuz 2016’da ülkemize, milletimize ve demokrasimize karşı hain darbe girişimine maruz kaldığını hatırlattı. 

Türk milletinin o gece, Milli mücadele ruhunu aynı kararlılıkla yansıtarak işgalcilerin üstesinden gelmeyi başardığını kaydeden Başkan Çimen, mesajında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz Darbe girişiminin yaşandığı o karanlık gecede Çanakkale ruhu, Kurtuluş Savaşı ruhu bir kez daha tezahür etti. Milletimiz, açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde şehit edilen vatandaşlarımıza rağmen meydanı darbecilere bırakmayarak ülkesine ve milli iradeye kararlı bir şekilde sahip çıktı ve bu hain darbe teşebbüsü bertaraf edildi. Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, bombalara, tanklara, uçaklara rağmen asla geri adım atmamış, hainlerin karşısında cansiperane duruş sergilemiştir. 15 Temmuz 2016 gecesi devletimize ve milletimize karşı başlatılan hain darbe girişimini, başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın darbeye karşı dik duruşu, halkımızın ve halkına silah doğrultmayı reddeden askerin direnişiyle kazandık. Bu vatana hep beraber sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin birliği ve devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.”

REKTÖR PROF.DR. HALİL İBRAHİM ZEYBEK

“Milletimizin bekasına zincir vurmak amacıyla 15 Temmuz 2016 tarihinde planlanan hain darbe girişiminin 6’ıncı yıldönümünü geride bırakıyoruz. Birlik ve bütünlüğümüzü, milli iradeyi ve demokrasimizi ortadan kaldırmayı hedefleyen şer odakları 15 Temmuz’da da ülkemizi ele geçirmeye çalışmışlardır. Üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen bir yanda kaybettiğimiz vatan evlatlarımızın üzüntüsünü yaşarken, bir yandan da vatanımızı korumanın sevinç ve gururuna sahibiz. Vatan sevgisi ve bağımsızlıkla kaynaşmış, imanı için yaşayan bu şanlı millete vurulmak istenen esaret kelepçesinin bir kez daha paramparça edildiği tarih olan 15 Temmuz; şehit kanlarıyla alınmış bu vatanın işgal edilemeyeceğinin tescili, hür yaşamış, hür yaşayacak milletimizin zaferle taçlandırılmış yeni kurtuluş mücadelesinin günüdür. Atalarımızdan aldığımız güç ve kudretle destansı mücadelemizi 15 Temmuz 2016 tarihinde tüm dünyaya gösterdik. İçeride ve dışarıda hain darbe girişimini planlayanlar ve onlara yardım edenlerle sıkı bir mücadele içerisine giren devletimizin bu yöndeki duruşunu takdirle karşılıyoruz. Gümüşhane Üniversitesi olarak her daim devletimizin yanında ve milletimizin hizmetinde bu şer odaklarına karşı mücadelemizi vermeye, yetiştirdiğimiz gençlerimizle bu cennet vatanın birer neferi olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle birlikte şanlı milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü kutluyorum. Vatan uğruna tarihimiz boyunca canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

AK PARTİ İL BAŞKANI AV.CELALETTİN KÖSE

“15 Temmuz 2016 gecesi memleketimizin bütün ufuklarını karartmaya azmetmiş, bir ihanet çetesi karşısındaki vakur, cesur ve alicenap tutumuyla tüm dünyaya örnek olan; vatanına, milletine, milli iradeye ve hukuk düzenine sahip çıkan aziz milletimizin onurlu duruşu her türlü takdirin üzerinde olduğunu göstermiştir. 

103 yıl önce İstiklal Mücadelemizin seyrini değiştiren Kuva-i Milliye ruhunu 15 Temmuz’da da yaşatan, iç ve dış düşmanların hain emellerine karşı direnen, bağımsızlığımızı ve demokratik haklarımızı canı pahasına muhafaza eden ve 15 Temmuz Destanı’nı yazan her bir Türk Neferi halkımızın gönlünde mutena yerini almıştır. 15 Temmuz gecesi ve devam eden günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın halkı meydanlara çağırmasıyla bütün illerimizde olduğu gibi kahraman Gümüşhane halkı da, coşku ve heyecanla üzerine düşen kutsal vatan görevini en güzel şekilde ifa etmiştir. Bu hain ve menfur girişimi bertaraf ederek, tüm Türkiye’nin kaderini değiştiren ve demokrasiye karşı yapılan darbeye direnerek, bu uğurda Hakk’ın rahmetine kavuşan 249 şehidimizi rahmetle anıyor, 2500’e yakın gazimize de sıhhat ve afiyetler diliyorum. Vatanına, bayrağına ve milletin iradesine genç, yaşlı, kadın, erkek, çoluk çocuk demeden sahip çıkan ve en başta da günlerce, heyecanını hiç kaybetmeden Gümüşhane meydanlarını boş bırakmayan aziz Gümüşhaneli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

Ülkemiz karşıtı siyasal örgütlenmelere FETÖ, PKK ve DAEŞ gibi tüm terör odaklarına karşı en etkili mücadele, bu alanlarda milli birlik ve toplumsal çoğulculuk anlayışı ile hareket etmektir. 15 Temmuz gecesi halkımız bu dayanışmanın en bariz örneğini göstererek; bu vatanın birlik ve beraberliğinin bozulamayacağını, vatanın parçalanamayacağını ve bölünemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya haykırmıştır. 

Bu vesileyle, bu toprakları canları pahasına ve her türlü fedakârlığı göstererek, bize vatan kılan Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazi olan değerli kardeşlerimize de sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.”

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ALİ ATEŞ
 

 “15 Temmuz önemli bir destandır. Türk milletinin feraseti ile 15 Temmuz günü hainlerin tuzakları yerle bir olmuştur.

Ölümü öldürerek, şehadet şerbetini kutsal kabul eden bu aziz millet 15 Temmuz akşamı darbe girişimine sessiz kalmayarak demokrasiye, milli birlik ve beraberliğe sahip çıkmıştır.

15 Temmuz güçlü bir milletin dirilişinin gerçekleştiği gündür. O gece milletimiz sayısız destanlar yazarak tarihin altın sayfalarına önemli bir not düşmüştür. Her ne olursa olsun bu aziz millet asla esareti kabul etmeyeceğini dünyaya ilan etmiştir.

Söz konusu vatan olduğunda tarihin bize vermiş olduğu sorumluluğu yerine getirmekten Türk Milleti olarak hiçbir zaman geride durmadık. Vatanımız için canını feda eden bu güne kadar ki tüm şehitlerimiz bizim gururumuzdur, onurumuzdur. Bizlere düşen görev ise şehitlerimizin miraslarına sahip çıkmak ve bundan sonraki nesillere emanetleri aktarmaktır.

Bu münasebetle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, Allah birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın, şanlı bayrağımızın altında huzur içinde yaşamayı bizlere ve bizden sonraki nesillere nasip etsin”
 

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY

“15 Temmuz 2016 günü kalkışılan hain darbe girişiminin asıl amacı; ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak, Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmaktı. Allah’a şükürler olsun ki 15 Temmuz günü başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla Demokrasimizin, hiçbir kaba kuvvete ve millet iradesinden başka bir iradeye teslim olmayacak kadar güçlü olduğunu herkese gösterdi.

Gümüşhane TSO olarak bizlerde şehrimizde tüm kitle iletişim araçlarını kullanarak 15 Temmuz gecesi Saat:12:30’da tüm üyelerimiz ve basın mensuplarımıza atmış olduğumuz mesajla millet iradesinin yanında olduğumuzu ve millet iradesinden başka hiçbir iradeyi tanımayacağımızı ilan ederek, milletimizle birlikte sokaklarımızda demokrasi nöbetleri tutup, bu hain girişim son bulana kadar mücadelemizi verdik.

Ecdadımız nasıl İstiklal Harbinde ülkesini özgürlüğünü canı pahasına koruduysa 15 Temmuz gecesi de kadın yaşlı çocuk demeden cesareti ile canı pahasına değerlerini savunarak  ve destansı bir mücadele ile yeni bir  milli bayrama kavuşmuş oldu.

Bu, tüm dünyaya örnek olacak bir tavırdır.  Kaynağı ne olursa olsun darbe ve terör bir insanlık suçudur. Demokrasimize ve milli bütünlüğümüze karşı yapılacak herhangi bir girişimde değerlerimize sonuna kadar sahip çıkarak, her zaman dimdik ayakta ve meydanlarda nöbette olacağız.

 Bizler ülkemiz ve milletimiz için her zaman daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyor ve üzerine basarak bir kez daha ifade ediyoruz ki: 15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Gücümüz milli irade, hedefimiz büyük Türkiye.”

EĞİTİM-BİR-SEN ŞUBE BAŞKANI HABİB TANIŞ

“‘Ezelden beridir hür yaşamış’ milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizin geleceğini karanlığa mahkûm etmek isteyen küresel emperyalist güçlerin iş birlikçisi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) hainlerinin giriştiği kanlı işgal ve darbe kalkışmasını, destansı bir direnişle bozguna uğratmış, özgürlük ve millî irade adına tarihî bir zafer elde etmiştir.

15 Temmuz, tarihin tozlu sayfalarına hapsedilecek, dar bir siyasi bakış veya ideolojik yorumlarla geçiştirilecek bir hadise değildir. 15 Temmuz, yıllardır ülkemiz üzerinde oynanan işgal oyunlarına karşı teyakkuz hâlinde olmamızı gösteren önemli bir uyarı, tarihten ders almamızı net bir şekilde ortaya koyan büyük bir olay, vatansever herkes için millî bir davadır.

Artçı sarsıntılarıyla birlikte olumsuz etkileri hâlâ devam etmekte olan, canlı hatıralarını teessürle ama bir o kadar da onurla yaşadığımız, daha 6 yıl önce vuku bulmuş kanlı darbe kalkışmasının hedefi, vatanı işgal, milleti esir etmek; devleti yıkmak, bayrağı indirmek, ezanı susturmaktı. Milletimizin kahraman evlatları derin ferasetiyle boyutlarını gördüğü tehlikenin üzerine cesaretle yürümüştür. Kadını erkeği, yaşlısı genci, yediden yetmişe caddelere, alanlara, meydanlara sel gibi akarak imanından ve özgürlük aşkından aldığı güçle, ölüm kusan tanklara, uçaklara, ağır silahlara göğsünü siper ederek bir kez daha canı pahasına istiklal ve istikbali için muhteşem bir diriliş ve direniş destanı yazmıştır. 251 vatan evladı o gece şehit edilmiş, 2 binden fazla insanımız gazi olmuştur.

Maruz kaldığımız ihanet ve saldırıya mukabil kazanılan zafer de o ölçüde muhteşem olmuştur. 15 Temmuz’la yeni umutların, başarıların, güvenin, tam bağımsızlığın, yeni, güçlü, kararlı Türkiye’nin kapısı ardına kadar açılmıştır.

Yıllarca koyun postuna bürünmüş ‘mankurt’ sürüsü; devletin kurum ve kuruluşlarına sızarak paralel bir yapı oluşturan, milleti sömürmeye çalışan bu şebeke, ihanetinin bedelini adalete ödüyor, ödeyecek. Yargılanma süreci mahkemelerde devam ediyor. Sona eren davalarda, 3 bini ömür boyu olmak üzere, 4 bin 891 sanık hakkında mahkûmiyete hükmedilmiştir.

Eğitim-Bir-Sen olarak, başkanlarımızdan ilçe ve işyeri temsilcilerimize ve üyelerimize, o gece hiçbir dünyalık hesap yapmadan, beklemeden, sağına soluna bakmadan, tereddüt etmeden bir sipere atılır gibi milletimizle birlikte meydanlara akmış, korkusuz yürekleri, çıplak elleri, yumruklarıyla, silahlı, gözü dönmüş hainlerin karşısına dikildik. O gece, milletimizle birlikte, bizi içimizden, arkamızdan vurmak isteyen ihaneti tam alnından vurduk. O gece, hatıralarını tazim, hürmet ve iftiharla yâd edeceğimiz şehitlerimiz olmuştur. Hepsine Allah rahmet etsin, mekânları cennet olsun. Gazilerimize de uzun, sağlıklı ömürler diliyoruz. Onların hiçbirini unutmadık, unutmayacağız.

Dinî, manevi değerlerimiz başta olmak üzere, en saf, en nezih duyguları istismar etmekten çekinmeyen alçakları asla unutmayacak, muhtemel yeni biçim ve tezgâhlarına karşı hep teyakkuzda olacağız.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde canlarını vatanımızın bekasına, milletimizin geleceğine feda eden bütün şehitlerimizi bir defa daha rahmetle yâd ediyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz.”

HAK-İŞ İL BAŞKANI YAŞAR KÖSE

“15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye, bir grup hainin başlattığı işgal girişimine tanık olmuş, asker kıyafetine bürünmüş eli kanlı teröristler, milletin özgür ve hür iradesiyle seçilmiş olan hükümeti düşürmeye, devlet yönetimini zorbalıkla ele geçirmeye çalışmıştır. Aziz Türk milleti o gece destansı bir demokrasi mücadelesi vererek, darbe girişimine karşı tek vücut olmuştur. Kahraman Türk milleti, Çanakkale’de vatanını nasıl savunduysa 15 Temmuz gecesi de aynı ruhla ve imanla hainlere geçit vermemiştir. 15 Temmuz, bir daha yaşanmamak üzere tarihin altın sayfalarına millet destanı olarak yazılmıştır. 15 Temmuz gecesi, gücünü tarihten alan kahraman Türk milletinin soylu direnişi sonucunda büyük bir işgal girişimi atlatılmıştır. Darbeyi önlemek için 15 Temmuz gecesi milletin büyük bir kesimi bir araya gelmiş, sivil toplum kuruluşları, medya ve halkımız birlik ve beraberlik içerisinde hainlere karşı tek vücut olmuştur. Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimi olan 15 Temmuz, Türkiye Cumhuriyeti tarihi ve bundan sonra darbe yapmak isteyenler için bir kırılma noktası olmuştur. 15 Temmuz gecesi eli kanlı hainlerin alçakça saldırıları aziz milletimizin imanlı göğsünde yok olmuştur. 15 Temmuz gecesi demokrasiye, vatana, millet iradesine sahip çıkmak için eli kanlı teröristlerin karşısına dikilen 251 vatandaşımız şehit düşmüş, 2 bin 301 vatandaşımız ise gazi olmuştur. HAK-İŞ olarak demokrasimize, milli irademize, milletin bekasına sahip çıkmayı ekmeğimize, aşımıza, çevremize, ailemize sahip çıkmakla eş olarak görüyoruz. 15 Temmuz’u bir daha yaşanmaması gereken, ama çok fazla ders çıkarılması gereken hain bir darbe girişimi olarak anıyoruz. HAK-İŞ, bütün darbe girişimlerinde olduğu gibi Türkiye’nin beka sorununa, geleceğine, milli iradesine, birliğine ve bütünlüğüne karşı yapılan bu hain saldırılara karşı mücadele etmiş, 15 Temmuz gecesi ilk sokağa çıkan, canını ortaya koyan bir tutum sergilemiştir. HAK-İŞ, 15 Temmuz darbe girişimine karşı tüm sendikaları ve teşkilatı ile birlikte, milletten, demokrasiden ve özgürlüklerden yana olan tavrını kararlı bir şekilde ortaya koymuş, sağlam bir demokratik duruş sergilemiştir. HAK-İŞ Yönetim Kurulumuz, darbe girişiminin ortaya çıkmasından hemen sonra aldığı kararla bütün üyelerimizi darbeye karşı meydanlara davet etmiş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizi meydanlara davet etmesiyle üyelerimizle birlikte milletimizin büyük bir bölümü ülkemizin meydanlarını doldurmuş, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine ve darbecilere karşı tek vücut olarak tarih boyu unutulmayacak şanlı bir destana imza atmıştır. Bu uğurda HAK-İŞ üyesi Celalettin İbiş, Ahmet Özsoy, Ali Karslı ve Hakan Gülşen şehit olmuş ve onlarca üyemiz de gazi olmuştur. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz. Onlar bizim onurumuzdur. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, ulusal ve uluslararası arenada gerçekleştirdiğimiz bütün etkinliklerde, sempozyumlarda, konferanslarda ve panellerde 15 Temmuz gecesinde aziz milletimizin hainlere karşı yazdığı destanı anlatıyor, 15 Temmuz’u toplumun zihninde diri tutmaya çalışıyoruz. HAK-İŞ Konfederasyonu, 15 Temmuz’u Unutmamayı, Unutmayacağını ve Unutturmayacağını ilke olarak benimsemiştir. Bu yıl da “Türkiye Aşkına” diyor, 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmadığımızı, unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz. Bugün de HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetim Kurulu olarak üye sendikalarımız ve tüm teşkilatımız ile birlikte 15 Temmuz’u unutmadığımızı, unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı göstermek için 15 Temmuz şehitlerimizi Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda bulunan 15 Temmuz Şehitliği’nde dualarla anıyoruz. 15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimine kahramanca direnerek şehit ve gazi olan, ayrıca vatanı, milleti, inançları, özgürlüğü ve Cumhuriyetimizin bekası için canlarını feda eden bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize bir kez daha şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.”

image_print

HABERLER