GÜMÜŞHANE’DE AK PARTİ İL BAŞKANI KÖSE VE EKİBİ “EVET” İÇİN SAHAYA İNDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE AK PARTİ İL BAŞKANI KÖSE VE EKİBİ “EVET” İÇİN SAHAYA İNDİ

Giriş Tarihi: 02 Mart 2017 - 23:27

Son Güncelleme: 02 Mart 2017 - 23:27

2 Mart itibarı ile saha çalışmalarına başlayan AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması çalışmaları kapsamında bazı kurumları ziyaret etti.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın, İl Kadın Kolları Başkanı Şükriye K. Orhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hamdi Özer’den oluşan Ak Parti heyeti seçim çalışmaları kapsamında bazı kurumları ziyaret ederek bu kurumlarda çalışanlarla bir araya geldiler.

İlk ziyaretini Karayolları Şube Müdürlüğüne yapan heyet Karayolları Şube Müdürü Erkan Ertürk’ü ziyaret ettikten sonra şubede çalışan memur ve işçileri ziyaret etti.

Karayolları Şube Müdürlüğü ziyaretinin ardından Devlet Su İşleri Gümüşhane Şube Müdürlüğü ziyaret edildi. Devlet Su İşleri Gümüşhane Şube Müdürü Ümit Yayla ile birlikte kurumdaki çalışanlarla bir araya gelen AK Parti heyeti çalışanlarla hasbihal ettikten sonra İl Özel İdaresini ziyaret etti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’dan çalışmalar ile ilgili bilgi alan heyet İl Özel İdaresi çalışanlarını da ziyaret ettikten sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Gümüşhane İl Müdürlüğüne geçti. KYK İl Müdürü Mücahit Atalay’ı makamında ziyaret eden AK Parti heyeti daha sonra KYK çalışanları ile bir araya geldi.

Önümüzdeki günlerde de kurum ziyaretlerine devam edeceklerini belirten AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse; “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması çalışmaları kapsamında Seçim Koordinasyon Merkezimizin programları doğrultusunda bugün sahaya indik. Hazırlanan programlarımız çerçevesinde kurum ziyaretleri yaptık. Kurumlardaki değerli işçilerimiz, kıymetli emektarlarımız ve idarecilerimizle bir araya geldik. Bu güne kadar olduğu gibi bugünde kurumlarımızla irtibat halindeyiz. Bundan sonra da hep irtibat halinde olacağız. Hepimizin malumudur ki önümüzdeki halk oylaması milletimiz ve ülkemiz için oldukça önem arz etmektedir. Dileriz bu oylama önce ilimiz, sonra ülkemiz ve aziz milletimiz için çok güzel sonuçlar doğurur.” İfadelerini kullandı.

(Kaynak: Gümüşhane AK Parti)

 

image_print

HABERLER