GÜMÜŞHANE'DE AK PARTİ’YE BAŞKANLIKLAR İÇİN MÜRACAAT YAPAN İSİMLER BELLİ OLDU - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE AK PARTİ’YE BAŞKANLIKLAR İÇİN MÜRACAAT YAPAN İSİMLER BELLİ OLDU

Giriş Tarihi: 17 Kasım 2018 - 11:58

Son Güncelleme: 17 Kasım 2018 - 11:58

31 Mart 2019 yılında yapılacak yerel seçimler için AK Parti’de aday adayı başvuruları  sistemdeki yoğunluktan dolayı dün akşam 22.00 itibariyle sona erdi.

2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler için şu ana kadar Gümüşhane Merkez ilçeye sadece Mehmet Kara aday adaylık için başvuruda bulunurken ilçelere ise 14 başvuru gerçekleşti.

AK Parti aday adaylıkları için memurlar ve il teşkilatları ise 1 Aralık 2018 tarihinde istifa edecekler. Dünkü tarih itibariyle, mevcut belediye başkanlarının haricinde Gümüşhane merkez ilçeye  Mehmet Kara  aday adayı başvurusu yaparken, Kelkit ilçesine Reşat Çalışkan ile Çetin Kaya, Şiran ilçesine Kadir Yıldız, Yalçın Ertürk, Ebubekir Öztürk ve İkbal Türker,Torul ilçesine Hacı Selvi ve Erdal Çavuşoğlu,Kürtün ilçesine Mehmet Üçüncüoğlu, Burha Bilgin,Özer Yılmaz, Ased Ceylan ve İzzet Yondemir, Köse ilçesine Vedat Taşdemir ve İsmail Babur’un aday adaylık için başvuruda bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Merkez ilçeye bir aday adayı başvurusu olurken ilçelere yapılan başvuru sayısı 15 olarak gerçekleşti.

Belde Belediye başkanlıklarına Arzular-Kabaköy Beldesine Mihdat Ucan ,Ünlüpınar Beldesine Ahmet Nas, Mehmet Nas, Abdulkadir Tunç, Şerif Özer ve Mehmet Özer, Gümüşgöze  Beldesine Mehmet Zeyrek ve Hasal Aksel Öbektaş Beldesine Muzaffer Kartal, Deredolu  Beldesine Ökkeş Alkan, İsa Özder, Ramis Üstün ve Tarık Baş, Sögütlü Beldesine ise Salim Koç aday adaylıkları için başvuruda bulundu. Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük Beldesine ise Bayram Sarı,Hikmet Canan ve Yüksel Karakaş aday adaylığı için başvuruda bulunurken Kürtün’ün, Özkürtün ilçesi için başvuru gerçekleşmedi.

(Kaynak: Gümüşkoza gazetesi)

Kaynak Linki: http://www.gumuskoza.com.tr/haber-merkeze-1-ilcelere-15-basvuru-oldu-25329.html

image_print

HABERLER