GÜMÜŞHANE'DE ARICILIK KONFERANSI DÜZENLENİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE ARICILIK KONFERANSI DÜZENLENİYOR

Giriş Tarihi: 23 Ocak 2019 - 18:16

Son Güncelleme: 23 Ocak 2019 - 18:16

Dünya ve Türkiye’de bal kalitesi ile tanınan Gümüşhane’de Arıcılık üzerine konferans düzenleniyor.

Gümüşhane Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Niyazi Gül’ün verdiği bilgiye göre  2 Şubat 2019 Cumartesi günü Saat 13.00 de Cumhuriyet caddesinde yer alan Gümüşhane Atatürk Kültür Merkezi’nde arıcılık ve bal üretimi üzerine bir konferans düzenlenecek.

Konferansa Türkiye Arıcılar Birliği Başkanı Ziya Şahin, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Levent Aydın, Samsun  İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Yüksek Ziraat Mühendisi  Dr. Ali Korkmaz arıcılık, arı hastalıklar, toplu ilaçlama, arı bakımı, bal üretimi konularında Gümüşhaneli arıcılarla bilgi paylaşımı yapacaklar.

Gümüşhane Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Niyazi Gül: “Arıcılığın ve bal üretiminin önemli bir sektör haline geldiği Gümüşhane’de bütün arıcılarımızı ve arıcılığa ilgi duyan tüm vatandaşlarımızı bu önemli toplantıya katılmaya davet ediyorum” dedi.

image_print

HABERLER