GÜMÜŞHANE’DE AYNI BÖLGEDE SON 6 AYDA 10.TRAFİK KAZASI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE AYNI BÖLGEDE SON 6 AYDA 10.TRAFİK KAZASI

Giriş Tarihi: 07 Ağustos 2018 - 19:21

Son Güncelleme: 07 Ağustos 2018 - 19:21

Gümüşhane Bağlarbaşı Mahallesi’nde  devlet karayolunda Birinci etap  TOKİ konutları tali yol ayırımı ile yeni Bağlarbaşı muhtarlık binası arasındaki bölgede meydana gelen ve 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

7 Ağustos 2018 Pazartesi günü meydana gelen ve 5 aracın pert olma noktasına geldiği kazanın olduğu bölgede son altı ayda 10’u aşkın kaza meydana geldi.

Karayolları Trabzon Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Trabzon-Erzurum karayolu üzerinde meydana gelen kazalar üzerine  Gümüşhane basını adı geçen bölgede önlem alınmasını ve hız ve hatalı sollama yapılan bölgede yolun bölünmesi gerektiğini sık sık yazdığı halde ilgililerin soruna duyarsız kalması kazaların artmasına neden oluyor.

Bağlarbaşı mahallesinde yaşanan trafik kazaları sorununun bir an önce çözülmesi için Karayolları Trabzon Bölge Müdürlüğü’nün ve Gümüşhane il  ve belediye yönetiminin anılan bölgede acil önlem alması ve yolun acilen bölünmesi gerekiyor.

Kazada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

image_print

HABERLER