Gümüşhane'de Çilenk yönetimi güven tazeledi - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’de Çilenk yönetimi güven tazeledi

Giriş Tarihi: 14 Temmuz 2021 - 16:16

Son Güncelleme: 14 Temmuz 2021 - 17:01

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin üç yıllık (2021, 2022 ve 2023) olağan genel kurul toplantısı bugün Aydın Doğan Spor Salonu’nda yapıldı.

Üst seviye pandemi tedbirleri alınarak yapılan kongreye kooperatif üyeleri ile davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan genel kurul toplantısında  açılış konuşması yapan Başkan Rifat Çilenk, kongre süreci hakkında bilgi verdikten sonra, pandemi şartlarından dolayı kongrede gecikme yaşandığını belirterek, genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

Divan kurulunun yönetiminde gündemi görüşen genel kurulda yapılan seçimlerde Rifat Çilenk ve ekibi yeniden seçildi.

Gümüşhane’de bugüne kadar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde prensipli, şeffaf, ve başarılı çalışmalarıyla tanınan Rifat Çilenk  ve ekibi, kooperatif genel kurulu üyelerince yeniden seçildiler.

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeniden seçilen yönetim kurulunda Rifat Çilenk, Ziver Perktaş, Mahir Köksal, Vahit Okumuş, Bekir Atalay yer alırken, Denetim Kuruluna ise İlyas Yayla ve Yasin Yavuz seçildiler.

image_print

HABERLER