Gümüşhane’de Ezan Okuma ve Hafızlık Yarışmaları - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’de Ezan Okuma ve Hafızlık Yarışmaları

Giriş Tarihi: 01 Mart 2023 - 22:31

Son Güncelleme: 01 Mart 2023 - 22:31

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Ortaöğretim okulları arasında düzenlenen “Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması ve Genç Muhafızlar Hafızlık yarışması” Gümüşhane’de yapıldı.

Kemaliye Camii’nde gerçekleşen ve okul müdürleri ve öğrencilerin katıldığı yarışmanın sonucunda Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması’nda Kelkit Abdulhamit Han İmam Hatip Lisesi öğrencisi Batuhan Nas birinci, Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yavuz Can Meral ikinci ve Torul Şehit Necmettin Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ramazan Taşkın ise üçüncü oldu.

Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında ise Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Burak Öğük birinci, Kelkit Amdulhamit Han Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nihat Özdemir ikinci oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Müdür Yardımcısı Musa Uncu ve Şube Müdürü Selahattin Yüzgeç tarafından verildi.

image_print

HABERLER