GÜMÜŞHANE’DE FETÖ OPERASYONLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE FETÖ OPERASYONLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Giriş Tarihi: 25 Ocak 2017 - 8:00

Son Güncelleme: 25 Ocak 2017 - 8:00

Gümüşhane’de FETÖ/PYD terör örgütüne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince yapılan son operasyonlarla örgütün Gümüşhane üst seviye yönetimine yurt çapında operasyonlar gerçekleştirildi.

Gümüşhane’de yayın yapan “Gümüşhane Olay Gazetesi”nde 25 Ocak 2017 Çarşamba günü yer alan habere göre; örgüte yönelik son yapılan operasyonlara ait bilgiler şöyledir:

1-FETÖ/PDY Gümüşhane il imamı olarak görevlendirilen bir şahsın yakalanması için 20 Ocak 2017 tarihinde Samsun’da bir operasyon düzenlendi.

2-FETÖ örgütünün Gümüşhane mütevelli heyet üyelerinden üst düzey konuma sahip olan ve kaçak olan bir kişi için üç ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

3-Örgütün Gümüşhane yapılanması içinde yer alan bir şahıs Amasya’da gerçekleştirilen operasyonda yakalanarak Gümüşhane’ye getirildi.

4-FETÖ örgütünün üniversite öğrenci yapılanma sorumlusu yakalandı.

5-Gümüşhane İl emniyet Müdürlüğü’nde çalışan ve daha önce görevden uzaklaştırılan 30 emniyet görevlisi hakkında FETÖ/PDY  silahlı terör üyesi olmak suçundan adli işlem başlatıldı. BYLOCK kullandığı tespit edilen 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

6-Örgütün Gümüşhane’deki polis memurlarından sorumlu imam yardımcısı bir kişi adli makamlarca tutuklandı.

7-Gümüşhane merkezli yedi ilde eş zamanlı yapılan operasyonlarda 11 kişi tutuklandı. Bunlardan 2 kişi adli kontrollükle serbest bırakıldı.

8-Diğer taraftan FETÖ/PDY’nin Gümüşhane askeri yapılanması içinde yer alan ve BYLOCK kullandığı tespit edilen bir kişinin evinde arama yapıldı.

 

image_print

HABERLER