GÜMÜŞHANE'DE HASTA, YAŞLI VE ENGELLİLERİ SEVİNDİREN UYGULAMA - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE'DE HASTA, YAŞLI VE ENGELLİLERİ SEVİNDİREN UYGULAMA

Giriş Tarihi: 20 Mart 2020 - 12:15

Son Güncelleme: 20 Mart 2020 - 18:18

EVDEN ÇIKAMAYAN ENGELLİ, HASTA VE 60 YAŞ ÜSTÜ YAŞLILARIN ALIŞVERİŞİNİ BELEDİYE EKİPLERİ YAPACAK

Gümüşhane Belediyesi ekipleri evden çıkamayan engelli, hasta ve 60 yaş üzeri yaşlıların alışverişi yaparak evlerine ulaştıracak.

Gümüşhane Belediyesi zabıta ekipleri tutanakla alışveriş listesi ve ücretini kapıda alacak ve siparişleri kapı önüne kadar getirip fişi ile birlikte vatandaşlara teslim edecekler.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, evlerinden çıkamayan engelli, hasta ve  60 yaş üzerindeki vatandaşlar için başlattıkları hizmet için vatandaşların 0536 794 00 29 numaralı whatsapp hattı ve 153 Beyaz Masa  çağrı merkezini aramaları gerektiğini söyledi.

Başkan Çimen, “Kronik hasta ve engellilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için “sokağa çıkma ihtiyaçlarınızı biz getirelim” sloganıyla belediye bünyesinde bir ekip oluşturduk. Belediyemize telefonla ulaşan vatandaşlar, adreslerini vererek alışveriş için yardımcı ekip talebinde bulunmaları gerekiyor. Başvuruda belirtilen adrese gelen ekipler, alışveriş listesi ve bedelini aldıktan sonra en yakın marketten talep edilen ürünleri alıp kendilerine teslim edecek” dedi.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ – 20.03.2020

image_print

HABERLER