GÜMÜŞHANE'DE HER İYİLEŞEN HASTA'DA ONLAR BAYRAM MUTLULUĞU YAŞIYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE HER İYİLEŞEN HASTA’DA ONLAR BAYRAM MUTLULUĞU YAŞIYOR

Giriş Tarihi: 21 Nisan 2020 - 15:55

Son Güncelleme: 21 Nisan 2020 - 16:31

Kovid19 tanısıyla Gümüşhane Devlet Hastanesi yeni binasında (Pandemi Hastanesi) tedavi gören M.K. isimli vatandaşımız sağlığına kavuşarak bugün taburcu oldu.

Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde görev yapan doktor, hemşire, sağlık çalışanları ve diğer hizmet görevlileri sağlığına kavuşan M.K’yi de diğer taburcu olan hastalarda olduğu gibi adeta bir bayram sevinci ile hastaneden yolcu ettiler.

42 yaşında kronik hastalığı olan M.K. 29 Martta Gümüşhane Devlet Hastanesi yattı. 31 Martta da yoğun bakıma alındı. 3 Nisanda Entübe edilen hasta 12 Nisanda Ekstlübe edilerek 15 Nisanda servise alındı. Şifa bulan hasta 21 Nisanda Sağlık Çalışanlarının alkışları eşliğinde taburcu oldu.

HABERE YORUM:

Gümüşhane Sağlık Müdürlüğü yetkilileri başta olmak üzere Gümüşhane Devlet Hastanesi’nin başhekimi, yöneticileri ve doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık memurlarımız ve diğer yardımcı personel ve aile hekimlerimiz, evde sağlık doktor ve hemşireleri, Halk sağlığı doktor, hemşire ve çalışanları, 112 doktor, hemşire, sağlık memuru ve çalışanları velhası Gümüşhane’deki tüm sağlıkçılar ve sağlık çalışanları hep birlikte çok güzel bir salgın süreci yönetiyorlar. Sağlık camiamızın bu fedakar hizmet erlerini, özellikle de tehlike ile en ön safta göğüs göğüse mücadele eden adlarını dahi bilmediğimiz fedakar sağlıkçılarımızı gönülden kutluyorum. Sizlerin bu fedakarlıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır. Allah hepinizden razı olsun. Gümüşhanelilerin kalplerinde adeta taht kurdunuz.

YORUM: HASAN PİR

image_print

HABERLER