GÜMÜŞHANE’DE İNGİLİZCEYİ SEVDİREN OKUL - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE İNGİLİZCEYİ SEVDİREN OKUL

Giriş Tarihi: 12 Mayıs 2017 - 19:16

Son Güncelleme: 12 Mayıs 2017 - 19:16

Gümüşhane Merkez Işıl Sema Doğan İlkokulu’nda İngilizce etkinlik düzenlendi.

Okulun İngilizce Öğretmeni Sinem Bozalan tarafından organize edilen etkinlik sergisi  8 Mayıs 2017 Pazartesi günü açıldı.

Sergide; öğrencilerin kendi yaptıkları çalışmalar ve öğrenmeyi kolaylaştırıcı görsel materyaller okulun giriş koridorunda sergilendi.

Etkinlik ve sergi hakkında bilgi veren İngilizce Öğretmeni Sinem Bozalan şunları söyledi: “2016-2017 Eğitim öğretim yılı boyunca 2. 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile beraber İngilizce derslerinde öğrendiğimiz konuları pekiştirmek, İngilizce öğrenimini daha zevkli hale getirme, veliler ve öğrencilerin ortaklaşa çalışmaları hazırlanarak daha anlamlı ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amaçlı bu çalışmaları yaptık ve sergiyi hazırladık. Aynı sergiyi geçen eğitim öğretim yılı sonunda da yapmıştık. Dolayısıyla İngilizce etkinlik sergisinin ikincisini yapmış olduk.” Dedi.

Işıl Sema Doğan İlkokulunda düzenlenen sergiye İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Olgun,  İbrahim Taş, Maarif Müfettişleri Başkanı Özcan Kol,  Milli Eğitim Şube Müdürleri Seyit Tok, Hüseyin Erden, Işıl Sema Doğan İlkokulu Müdürü Orhan Köse, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

image_print

HABERLER