Gümüşhane’de İstiklal Marşı'nı En Güzel Okumak İçin Yarıştılar - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

28 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’de İstiklal Marşı’nı En Güzel Okumak İçin Yarıştılar

Giriş Tarihi: 01 Mart 2023 - 22:42

Son Güncelleme: 01 Mart 2023 - 22:42

Gümüşhane’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merkez ilçede İstiklal Marşı’nın tamamını Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Rehberlik Araştırma Merkezi Salonu’nda gerçekleşen iki ayrı programda ilkokul ve ortaokul öğrencileri birinci olmak için yeteneklerini sergiledi.

Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda İlkokul kategorisinde Aysın Rafet Ataç İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Amine Ecem Enön birinci, Ortaokul kategorisinde Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Sudenaz Bal merkez ilçe birincileri oldu.

Yarışma sonucunda il ve ilçelerde birinci olan öğrenciler 9 Mart tarihinde Gümüşhane’de düzenlenecek olan İstiklal Marşı’nın tamamını güzel okuma yarışmasının il finaline katılacak.

Yarışmaya katılan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, bu yarışmaların öğrencilerin milli mücadele ruhunu hissederek milli ve manevi değerlere bağlılıklarını artırması bakımından önemini vurgulayarak, yarışmalarda emeği geçen yönetici ve öğretmenlerle, tüm öğrencilere ilgi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yarışmaya İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, şube müdürü Oltan Balyemez, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.

image_print

HABERLER