GÜMÜŞHANE'DE KAMU HİZMETLERİNDE "HAYATIN ÖNCELİĞİ" KURALI - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

26 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE KAMU HİZMETLERİNDE “HAYATIN ÖNCELİĞİ” KURALI

Giriş Tarihi: 14 Kasım 2019 - 18:39

Son Güncelleme: 14 Kasım 2019 - 18:39

Gümüşhane’de Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme, Çevre, Kültür ve Turizm Birliği’nin 2019 yılı Kasım ayı birlik meclisi olağan toplantısı ve muhtarlar toplantısı 14 Kasım perşembe günü Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında yapıldı.

Merkez ilçeye bağlı köy muhtarlarının katılımıyla Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda 2019 yılı faaliyet raporu ve birliğin 2020 yılı bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda yaptığı konuşmada köyün değil, hayatın önceliğine göre eksiklikleri yapmaya çalıştıklarını dile getiren Vali taşbilek: “Sizin desteklerinizle daha güzel şeyler yapmaya çalışacağız. Muhtarlarımız köylerine sahip çıkıyorlar. Devletimizin köylerdeki eli, gözü, kulağı olma noktasında da güzel hizmetler yapıyorlar” dedi.

Köylere hizmet götürme birliklerinin önemli bir müessese olduğunu ve Türkiye’nin her yerinde çok güzel hizmetler yapıldığını kaydeden Vali Taşbilek: “Birliğimiz sizlerin desteğiyle Gümüşhane’de azımsanmayacak, bereketli, ciddi işler yapıyor. Devletin her şeyi köyde size emanet. Köyümüze girenden, çıkandan, ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı vatandaşlarımızdan beraber sorumluyuz. Bunları bize ulaştırmanız gerekiyor. İnsanların devletine olan güvenini tesis etme noktasında en önemli görevi yapmış olursunuz. Bir yetimin mağduriyetini giderebiliyorsak bu yaptığımız her hizmetin önüne gelecektir. Hasta, yaşlı, mağdur, ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı vatandaşlarımızdan haberimiz olsun. Elinden tuttuğumuz, derdine ortak olduğumuz insan kadar devletiz. Bunu yapamıyorsak devlet olarak hiçbir şey konuşmamıza gerek yok. Lütfen bize omuz verin, bu vebalden bizim kurtulmamıza yardımcı olun” dedi.

KAYNAK: GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ

image_print

HABERLER