GÜMÜŞHANE’DE KUTLU DOĞUM HAFTASI KADINLAR ÖZEL PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

20 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE KUTLU DOĞUM HAFTASI KADINLAR ÖZEL PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Giriş Tarihi: 18 Nisan 2017 - 20:58

Son Güncelleme: 18 Nisan 2017 - 20:58

“Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalı Kutlu Doğum Haftası-Kadınlar Özel Programı 18 Nisan 2017 Salı günü saat 13.30’da Gümüşhane Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa kurum amirlerinin eşleri, siyasi partilerin kadın kolları, sivil toplum kuruluşları, çeşitli dermekler, Kur’an Kursu öğreticileri, öğrenciler ve Gümüşhaneli hanımlar katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Kutlu Doğum sinevizyonu katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Ahmet Ziyauddin Kur’an Kursu Öğreticisi Semra ŞAHİN’in sunuculuğunu yaptığı programda okunan ilahilerin ardından Kur’an Kursu öğreticisi Zehra GÖNAN günün anlam ve önemine dair kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Gümüşhane Kur’an Kurslarını temsilen, daha önceden belirlenen öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan ayet ve hadisler okundu. Akabinde ise Ahmet Ziyauddin Kur’an Kursu Öğreticisi Tuğba ÇAKIR’ın gözetiminde kurs öğrencileri tarafından hazırlanan skeçler katılımcıların beğenisini kazandı.

Program, yapılan duanın ardından katılımcılara gül ve kitap dağıtımı ile sona erdi.

(Kaynak: Gümüşhane İl Müftülüğü İnternet Sitesi)

 

 

image_print

HABERLER