Gümüşhane’de Muhtar Yılmaz’dan Varan Ailesine Teşekkür - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’de Muhtar Yılmaz’dan Varan Ailesine Teşekkür

Giriş Tarihi: 23 Aralık 2022 - 21:22

Son Güncelleme: 23 Aralık 2022 - 21:22

Gümüşhane Merkez ilçe Oltanbey Mahallesi’nde yapımına 2014’te başlanan Mescid-i Aksa Camii inşaatı, İş adamı Sabri Varan ve Eşi Nesrin Varan’ın destekleri ile tamamlanma aşamasına geldi.

Oltanbey Mahallesi’nde bulunan Mescid-i Aksa Camii inşaatının tamamlanması için AK Parti 22’inci Dönem Gümüşhane Milletvekili İş adamı Sabri Varan ve Eşi Nesrin Varan tarafından 2022 Mart ayı içinde Türkiye Diyanet Vakfı Gümüşhane şubesi ile 2 Milyon TL’lik  bağış protokolü yapılmıştı.

Caminin ihtiyaçları için söz verdiği para akışına devam eden İş Adamı Sabri Varan ve Eşi Nesrin Varan’ın yaptığı yardımlarla son olarak caminin halıları satın alındı ve Gümüşhane’ye getirildi. Cami zemininin hali serim aşamasına getirilmesi çalışmaları tamamlandığında halı serim işlemine başlanmış olacak. Şu anda caminin alt katında ise ibadet yapılabiliyor.

Muhtar Emir Osman Yılmaz Varan Ailesine Teşekkür Etti

Oltanbey Mahallesi’ne yapılmakta olan Müftülük sitesinin bir parçası olan Mescid-i Aksa Camii’nin noksanlarının tamamlanıp caminin açılış aşamasına getirilmesi için son çalışmaların yapıldığını belirten Oltanbey Mahallesi Muhtarı ve Gümüşhane Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Emir Osman Yılmaz, Varan ailesine teşekkür ederek, “Mahallemizin önceliklerinden olan camiye ihtiyacımız çok şükür giderildi. Müftülük sitesi kompleksi içinde 2014 yılında temeli atılan camimiz nihayet tamamlanma aşamasına getirildi. Eşi ile birlikte camimize 2 milyon TL’lik  yardım için protokol imzalayan eski milletvekilimiz iş adamı Sabri Varan Bey’e  ve Eşi Nesrin Hanım’a mahallem adına teşekkür ediyorum. Sabri Bey’den ve Nesrin Hanım’dan sadece camimiz için değil, Müftülük sitemiz için de yardım talep ediyoruz. Diğer iş adamlarımıza ve bütün Gümüşhanelilere de çağrı yapıyorum, Varan ailesi gibi Müftülük sitemize onlar da yardım yapsınlar ki, bu önemli eser bir an önce tamamlanıp hizmetlerine başlamış olsun.” dedi.

image_print

HABERLER