Gümüşhane’de Siyasi Partilerden İsrail’e Ortak Tokat - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

15 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’de Siyasi Partilerden İsrail’e Ortak Tokat

Giriş Tarihi: 20 Ekim 2023 - 20:54

Son Güncelleme: 20 Ekim 2023 - 20:54

Gümüşhane’de Siyasi Parti İl Başkanları bir araya gelerek  Gazze’de  İsrail Zulmünü kınayan ortak yazılı bir açıklama yaptılar.

Ortak açıklamada şöyledir:

“İsrail’in Gazze’de çoğunlukla kadın, yaşlı ve çocukların bulunduğu bir hastaneyi hedef alması neticesinde çok sayıda sivil can kaybı yaşanmıştır.

Tüm Dünyanın gözü önünde orantısız güç kullanarak sivillerin bulunduğu hastane, cami ve okulları hedef alan İsrail’in bu saldırıları adeta bir katliama dönüşmüştür.

Söz konusu saldırılar sonucunda hayatlarını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Filistin halkının acılarını paylaşıyoruz.

Gümüşhane’deki siyasi partiler olarak İsrail’in bu büyük vahşetine seyirci kalmayacağız.

Masum çocukları, yaşlıları, hastalar ve sağlık çalışanlarını hedef alan bu alçakça saldırıyı en ağır şekilde lanetliyoruz.

Uluslararası hukuk ve ahlaki kuralları hiçe sayarak sivil bölgeleri hedef alan İsrail’in insanlık dışı saldırısı ve kuşatması bir an evvel sona ermelidir.

Bizler İsrail’in insanlık dışı ve hukuk tanımaz saldırılarını şiddetle kınıyor ve yaşanan vahşete karşı durmayı insani bir sorumluluk olarak görüyoruz.

Ortadoğu’da yeniden barışın tesis edilmesi için bütün uluslararası kuruluşları acil harekete geçmeye ve akan kana son vermeye davet ediyoruz.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, CHP İl Başkanı Bedri Ağaç, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş,  Demokrat Parti Gümüşhane İl Başkanı Şerif Akıntürk, Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir, BBP Gümüşhane İl Başkan Yardımcısı Bayram Bilgin, Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas, Gelecek Partisi Gümüşhane İl Başkanı Yasin Uçan, Hüda Par Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Kabayel, Deva Partisi Gümüşhane İl Başkanı Hamza Çakır” 

image_print

HABERLER