GÜMÜŞHANE’DE TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK ŞUBESİ PERSONELİ HALKI BİLGİLENDİRİYOR - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

24 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANE’DE TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK ŞUBESİ PERSONELİ HALKI BİLGİLENDİRİYOR

Giriş Tarihi: 05 Aralık 2018 - 20:07

Son Güncelleme: 05 Aralık 2018 - 20:07

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü personeli tarafından şehir merkezindeki esnaflar ziyaret edilerek, esnaflara dolandırıcılık, sahte para, ev ve iş yeri hırsızlığı konularında bilgi veriliyor.

Gümüşhane genelinde suç olaylarının önlenmesinde önemli görev üstlenen Toplum Destekli Polislik Şube müdürlüğü personeli tarafından Gümüşhane merkez Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan esnaflar ziyaret edildi. Ayrıca vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Zafer Meydanı ve Salı Pazarına gidilerek vatandaşların günlük hayatta karşılaşabilecekleri polisi ilgilendiren konular hakkında bilgi verilerek broşür dağıtıltı. Daha sonra ise şehrin giriş ve çıkış güzergâhında bulunan polis uygulama noktalarında araçlar durdurularak araç sürücülerine ve yolcularına dikkat edilmesi gereken hususlarda bilgilendirme çalışmaları yapıldı.  

image_print

HABERLER