Gümüşhane’de Turizm Haftası ve Bir Yorum - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’de Turizm Haftası ve Bir Yorum

Giriş Tarihi: 16 Nisan 2024 - 13:44

Son Güncelleme: 16 Nisan 2024 - 14:15

Turizm Haftası ile ilgili olarak bugün Gümüşhane Valiliği sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı.

Gümüşhane Valiliği resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi:

“Valimiz Alper Tanrısever, 15-22 Nisan Turizm Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya, Dekan Yardımcısı Doc.Dr İsmail Çalık ve beraberindeki heyeti misafir etti.”

Habere yorum:

Kutlanan gün ve haftalar her ne kadar sembolik de olsalar, içerikleri itibariyle taşıdıkları anlamlar önemlidir.

Kalkınmasında “turizm” in sektör olarak birinci sırada öngörüldüğü Gümüşhane’de Turizm Haftası; Gümüşhane’de 2024 yılı turizm faaliyetlerinin de bir paylaşım ve başlama tarihi olmalıydı.

Gümüşhane Valiliği 2024 yılı için Gümüşhane özelinde turizm için neler planladı bilmiyoruz. Umarız ki çok güzel ufuk açıcı faaliyet ve projeler vardır.

Bizim; Turizm Haftası’nda Gümüşhane için en önemli gördüğümüz konu Gümüşhane şehir merkezine  bir aktif “turizm danışma bürosu” açılması zaruretidir.

Şu anda acil ihtiyaç budur. Turizm danışma bürosunun açılacağı en verimli yer ise, Gümüşhane İl Genel Meclisi binasının giriş kapısının sol tarafındaki müstakil odadır.

Bu konuda 2021 yılında yazdığımız köşe yazımızı tıklayarak okuyabilirsiniz.

Güzel günler dileğiyle / Hasan Pir

https://gumushanedenhaber.com/gumushane-kent-merkezine-turizm-danisma-burosu-ne-zaman-acilacak/

image_print

HABERLER