Gümüşhane’de Üniversite Adliye İşbirliği - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

19 Mart 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’de Üniversite Adliye İşbirliği

Giriş Tarihi: 02 Ağustos 2022 - 23:20

Son Güncelleme: 02 Ağustos 2022 - 23:21

Gümüşhane Üniversitesi ile Gümüşhane Adliyesi arasında lisansüstü eğitim alanında gerçekleşecek iş birliği ve esaslarını ele alan bir protokol imzalandı.

Gümüşhane Adliyesi personelinin meslekleri ile ilgili gelişmeleri daha yakından takip etme, bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik lisansüstü eğitim alma ihtiyacı çerçevesinde Rektör  Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ile Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver tarafından ilgili protokole imzalar atıldı. İmzalanan protokole göre Gümüşhane Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü eğitimi verilen İşletme ABD, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ABD, Sağlık Yönetimi ABD tezsiz YL programları için ve 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar yarıyıllarında kayıt yaptıracaklar için geçerli olmak üzere adı geçen anabilim dallarında tezsiz yüksek lisans eğitimi için belirtilen ücretlerde %25 indirim uygulanacak.

Protokole imza atan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek; “Lisansüstü Eğitim programlarımızdaki iş birliği protokollerimizi ara vermeden devam ettiriyoruz. Gümüşhane Adliyesi personelinin de tezsiz yüksek lisans programlarımızdan avantajlı bir şekilde faydalanmaları hususunda Gümüşhane Üniversitesi olarak bazı kolaylıklar getirdik. Bu amaçla da protokolün imzalanmasında emeği geçen başta Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Tuba Ersöz Ünver olmak üzere Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Kaynak: Gümüşhane Üniversitesi – 02.08.2022

image_print

HABERLER