Gümüşhane’de Yapılan Ekonomi Toplantısı’nın Somut Sonuçları Merak Ediliyor!.. - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

25 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’de Yapılan Ekonomi Toplantısı’nın Somut Sonuçları Merak Ediliyor!..

Giriş Tarihi: 17 Aralık 2022 - 13:25

Son Güncelleme: 17 Aralık 2022 - 13:26

Gümüşhane İl Ekonomi Toplantısı, 15 Aralık 2022 tarihinde Gümüşhane Valiliği Toplantı Salonunda yapıldı.

Ekonomi toplantısı bitimini takiben aynı salonda Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) toplantısı da yapıldı.

Düzenlenen toplantıda Vali Kamuran Taşbilek’in açılış konuşması sonrası İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü İl Ekonomi sunumunu, Gümüşhane Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Akademisyeni, Prof. Dr. Hasan Ayaydın tarafından “İlimizde Ar-Ge faaliyetlerinin ve potansiyelinin geliştirilmesi için gerekli çalışmaların belirlenmesi” sunumu, KOSGEB Müdürlüğü KOSGEB Destekleri sunumu ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) sunumunun yapılması ile devam etti.

Toplantıya Vali Kamuran Taşbilek, Vali Yardımcısı Vekili Enis Akdağoğlu, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, MÜSİAD Gümüşhane Şubesi Başkanı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Temsilcileri, Ticaret İl Müdürü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü, Tarım ve Orman İl Müdürü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü, Gümüşhane İŞGEM Müdürü, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü, KOSGEB Müdürü, Kamu Banka Müdürleri, DOKA Gümüşhane Yatırım ve Destek Ofisi Koordinatörü, Kelkit Esnaf Sanatkarlar Odası, Kredi Kefalet Kooperatifi, Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar Esnaf Odası Başkanları ve Temsilcileri katıldı.

EKONOMİ TOPLANTISININ SOMUT SONUÇLARI MERAK EDİLİYOR

Gümüşhane ekonomisinin görüşüldüğü toplantının Gümüşhane açısından somut çıktıları merak ediliyor. Yapılan toplantı sadece sunu ve bilgi alış veriş toplantısı mı yoksa somut olarak sahaya yansıyan kararların alındığı bir toplantı mı merak ediliyor?

image_print

HABERLER