Gümüşhane'deki hırızlık olayını çok kısa sürede ortaya çıkaran kahraman polislerimizi tebrik ediyoruz - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

8 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’deki hırızlık olayını çok kısa sürede ortaya çıkaran kahraman polislerimizi tebrik ediyoruz

Giriş Tarihi: 14 Eylül 2022 - 8:28

Son Güncelleme: 14 Eylül 2022 - 8:28

10.09.2022 günü Gümüşhane Hasanbey Mahallesi’nde meydana gelen “Evden Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; Gümüşhane merkezinde bulunan çok sayıda güvenlik kameralarına ait görüntülerin incelenmesi sonucunda olayı gerçekleştiren A.K, E.A, S.B ve C.A isimli 4 şüpheli emniyet güçlerince şahıs tespit edildi.

Şahısların, Kayseri merkezli hırsızlık grubu oldukları, şahısların çok sayıda suç kayıtlarının olduğu ve hırsızlık amacıyla il dışından Gümüşhane’ye  geldikleri tespit edildi. Yakalanan şüpheli şahıslar kamufle olmak maksadı ile yer yer yaşı küçük çocukları da kullandıkları, kendilerine normal vatandaş ve aile görüntüsü verdikleri tespit edildi.

Şüphelilerin hırsızlık olaylarının ardından Bayburt ili istikametine doğru gittikleri tespit edilmei üzerine yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli araç ve şahıslar Bayburt Emniyet Müdürlüğü Ekipleriyle birlikte yapılan operasyonla aynı gün içerisinde çaldıkları malzemeler ile birlikte yakalandılar.

 Yakalanan A.K, E.A, S.B ve C.A isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Gümüşhane Kapalı Cezaevine teslim edildiler.

Kaynak: Gümüşhane Valiliği – 13.09.2022

image_print

HABERLER