Gümüşhane’den Bakan Yerlikaya’ya “Huzur” Teşekkürü - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

29 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhane’den Bakan Yerlikaya’ya “Huzur” Teşekkürü

Giriş Tarihi: 14 Kasım 2023 - 10:08

Son Güncelleme: 14 Kasım 2023 - 10:10

Gümüşhane Olay Gazetesi haberi – 14.11.2023

Göreve geldiği günden beri yaptığı çalışmalarla ülkemizin güvenliğinin ve iç huzurunun sağlanması için büyük başarılara imza atan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya vatandaşımız teşekkür ve dua ediyor.

Gümüşhaneli vatandaşımız Bekir Dereköylü gazetemize yaptığı açıklamada; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür ederek şunları söyledi: “Ben 75 yaşındayım. Bugüne kadar böyle dirayetli, başarılı ve çalışkan bir İçişleri Bakanı görmedim. PKK’dan, FETÖ’ye, uyuşturu çetelerinden, sokak çetelerine,  mafya kabadayılarına ve kaçakçılara kadar her türlü şer oluşum ve örgütten ülkemiz, şehirlerimiz ve sokaklarımız temizleniyor, tertemiz oluyor. Allah; İçişleri Bakanımız Yerlikaya’dan ve çalışma arkadaşlarından bin kere razı olsun.”

BAKAN YERLİKAYA,  SON YAPTIĞI AÇIKLAMADA, 81 İLDE 5 BİN 309 FİRARİNİN YAKALANDIĞINI DUYURMUŞTU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda 5 bin 309 aranan şahsın yakalandığını açıklamış ve şunları belirtmişti: “Firari suçluların sokaklarımızda gezmesine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmeyeceğiz”. Bakan Yerlikaya yapmış olduğu paylaşımda, “İl Jandarma Komutanlıkları ve İl Emniyet Müdürlüklerimizce 81 il genelinde son 4 gün içinde yol uygulamalarında, iş yeri ve evlere yapılan operasyonlarda yakalama kararı bulunan 5 bin 309 aranan şahıs yakalanıp adalete teslim edildi. Operasyonları yöneten valilerimizi, kaymakamlarımızı, il jandarma komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi ve operasyonlara katılan tüm polislerimizi, jandarmalarımızı, Sahil Güvenliğimizi tebrik ediyorum. Arananları yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız” ifadelerine yer verdi.

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİMİZİ ARAYIN

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana’da yaptığı “Türkiye’nin Huzuru Toplantısı” nda da vatandaşlara yaptığı çağrıda şunları söyledi: “Vatandaşlarıma da seslenmek istiyorum. Nerede bir suçlu varsa, şüpheli varsa, toplumun huzurunu kaçıran biri varsa size bir telefon kadar yakınız. 112 Acil Çağrı Merkezlerimiz 7/24 sizlerin emrinde. Esnafımızı rahatsız eden, helal kazancına göz diken bir suç çetesi mi var? Bizi arayın. Zehir tacirleri bir sokağımıza, mahallemize mi dadandı? Bizi arayın. Arayın, biz gereğini yapalım.”

Kaynak: Gümüşhane Olay Gazetesi / Rüveyda Usta – 14.11.2023

image_print

HABERLER