Gümüşhaneli Bir Gönül Eri Fatih Gürses - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

27 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhaneli Bir Gönül Eri Fatih Gürses

Giriş Tarihi: 10 Eylül 2023 - 8:50

Son Güncelleme: 10 Eylül 2023 - 8:50

Hasan Pir

Bugün sizlere bir gönül eri, Gümüşhane yiğidi Fatih Gürses’i tanıtmak istiyorum.

Fatih Gürses’i daha çok Kızılay Şube başkanlığı personeli iken ve AK Parti Merkez ilçe başkanı olduktan sonra tanıdım. Gümüşhane’nin sevilen ve saygın insanları olan ailesini ise çok önceden tanıyorum.

Ufku açık, milli ve manevi birikimi yüksek, hak ve adalet konularına duyarlı Fatih kardeşimiz; Gümüşhane’de hem aile çevresinin genişliği, hem de arkadaş çevresinin bolluğu ile her kesim tarafından tanınan ve sevilen bir şahsiyettir.

Arkadaşları tarafından çok sevilen Fatih Gürses, sokakta kime rast gelirse güler yüzü ve nezaketi ile önce hal hatır sorar, hemen ardından da muhatabına yemek ve çay ikramı teklif eder. İkram etmek, ikramdan zevk almak Fatih kardeşimizde bir hayat felsefesi olmuş.

Fatih kardeşimizin, siyaseti çok iyi yorumlayan, analiz eden bir özelliği var. Bu özelliğinden olsa gerektir ki, uzun süredir AK Parti’de merkez ilçe başkanlığı yapıyor.

Fatih Gürses gibi, kendini ülke meselelerine adayan,  Sayın Recep Tayyip Erdoğan çizgisinde siyaset yapan ve tek amacı vatanın, milletin ve devletin âli menfaatleri olan gençler, gelecek adına umut veriyor.

Mütevazı kişiliği, güler yüzü, dik duruşu ve çözüm odaklı yaklaşımları ile Gümüşhane siyasetine de zenginlik katan Fatih Bey, asıl AK Parti için çok önemli bir zenginliktir.

Fatih Gürses, genç yaşına rağmen siyaseti hep ciddi, vakur ve onurlu bir şekilde yapmıştır. Gecesini gündüzüne katarak Sayın Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti için Gümüşhane’de maddi ve manevi her türlü emeği ile iz bırakan çalışmalara imza atmıştır.

*****

Fatih Bey’in AK Parti Merkez ilçe başkanlığından alındığı haberi üzerine bugünkü yazımı Fatih Bey’e ayırma gereği hissettim. Haber inşallah doğru değildir.

Milletvekilimiz Sayın Av. Celalettin Köse ve AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Emin Erdoğdu’nun çok sevip, çalışmalarını hep takdir ettikleri Fatih Bey’in AK Parti tarafından görevinden alınması doğru ise, yetkililere acizane tavsiyem bu kararın tekrar gözden geçirilmesidir. Çünkü; Fatih Gürses, Gümüşhane’de başlı başına marka olmuş bir kişiliğin adıdır. AK Parti, yerel seçimlere Fatih Gürses’siz girmemelidir.

Recep Tayyip Erdoğan modelinde siyaset yapan Fatih kardeşimiz, hem AK Parti için, hem Gümüşhane için, hem de bu vatan için çok önemli bir değerdir. Bu değerler kolay yetişmiyor, ve kolay bulunmuyor. Lütfen değerlerimize sahip çıkalım.

Güzel günler dileğiyle.

image_print

HABERLER