GÜMÜŞHANELİ ÇOCUKLAR POLİS SEVGİSİNİ MEKTUBA DÖKTÜLER - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

23 Nisan 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

GÜMÜŞHANELİ ÇOCUKLAR POLİS SEVGİSİNİ MEKTUBA DÖKTÜLER

Giriş Tarihi: 24 Nisan 2019 - 22:37

Son Güncelleme: 24 Nisan 2019 - 22:37

Gümüşhane Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri 10 Nisan Polis Bayramını kutlamak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislere mektup gönderdiler.

Yazdıkları mektuplarda Polislerin bayramını kutlayan öğrenciler, kendi iç dünyalarından polislik mesleğine bakış açılarını dile getirdiler.

 Polislerin kendilerini koruduğu için onlara teşekkür borçları olduğunu ifade eden öğrenciler, kendilerinin de büyüdüklerinde vatanı korumak için Polis olmayı çok istediklerini belirttiler.  

Bir öğrenci mektubunda: “Biz Polis olmanın kıymetini ve değerini  daha iyi benimsiyor ve öğreniyoruz. Çünkü her konuda size güvenebileceğimizi söyledi öğretmenlerimiz ve ailemiz. İş yaparken sevgini de katarsan kıymetli olur. Siz işinizi yaparken Vatan sevginizi ve insan sevginizi de katıyorsunuz.  Sizin bize ve Vatanımıza verdiğiniz kıymeti çok iyi biliyoruz ve önemsiyoruz. Biz de bu sevgiye layık olmak için Vatanımız ve Milletimiz için hayırlı birer evlat  olmaya gayret gösterdiğimizi bilmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı. 

Diğer bir öğrenci ise mektubunda: “Sevgili Polisler, siz olmasaydınız hırsızlar bizi öldürecekti. Sizin sayenizde hırsızlar hırsızlık yapamıyor. Ve bu yüzden biz fakir kalmıyoruz. Hem biliyor musunuz? Ben büyüyünce Polis olacağım.” ifadelerine yer verdi.

 İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş da, öğrencilerin yazmış olduğu mektuplardan memnuniyet duyduğunu belirterek: “Geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımızın başarılı olması için her alanda çok çalışmamız gerekmektedir” dedi.

(Kaynak: Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Basın Bürosu – 24.04.2019)

image_print

HABERLER