Gümüşhaneli Emekli Devlet Memurlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Talepleri Var - GÜMÜŞHANE'DEN HABER - Yerel Haber SitesiGÜMÜŞHANE'DEN HABER – Yerel Haber Sitesi

13 Mayıs 2024 / Kuruluş: 15 ŞUBAT 2012

Gümüşhaneli Emekli Devlet Memurlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Talepleri Var

Giriş Tarihi: 07 Temmuz 2023 - 11:13

Son Güncelleme: 07 Temmuz 2023 - 11:13

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ, BİZİ ERDOĞAN KARŞITLARINA MAHÇUP ETMEYİN

8 Temmuz Cumartesi günü (yarın) Gümüşhane’yi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a  çağrıda bulunan Gümüşhaneli emekli  devlet memurları, memur maaşlarında yapılması planlanan ve kanun teklifi ile TBMM’sine sunulan  seyyanen zam oranında bir zammın emekli devlet memurlarına da yapılmasını  talep ettiler.

Haber sitemizi ziyaret edip taleplerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilmesi için haber yapılmasını isteyen Gümüşhaneli  emekli devlet memurları Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şunları talep ettiler.

“Sayın Cumhurbaşkanımız; yarın güzel ilimiz Gümüşhane’yi ziyaret ederek bizleri onurlandıracaksınız. Biz Gümüşhaneliler sizleri çok seviyoruz. Sevgimizi de, en üst seviyeden dört dönemdir Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bütün dünyaya gösterdik.

Sayın Cumhurbaşkanımız; sizlerin bu ülkenin işçisini, memurunu, emeklisini bizlerden daha çok düşündüğünüzü biliyoruz.  Seçim öncesi emekli memurların da maaşlarına zam yapılacağı açıklamanız bütün emekli memurlarda yüksek bir beklenti oluşturmuştur. Bu nedenle; bizler, memurlara  yapılacağı açıklanan seyyanen zam oranında emekli memurlara da zam yapılamasını talep ediyoruz. Ayrıca; eşi çalışmayan emekli memurlara aile -eş yardımı ödeneğinin de verilmesini talep ediyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız; eğer emekli devlet memurlarına, memurlara yapılan seyyanen zam oranında zam yapılmazsa biz, emin olun ki seçim döneminde büyük mücadeleler verdiğimiz “Erdoğan karşıtlarına” mahcup olacağız”.

Sayın Cumhurbaşkanımız; biz emeklileri, sizi destelediğimiz için kimseye mahcup ettirmeyin. Onurumuzu kimseye kırdırmayın. Saygılarımızla.”

image_print

HABERLER